- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ricsip
addikt
válasz
Pozsi85 #14542 üzenetére
a dts hiánya majd akkor kezd el bosszantó lenni, ha az ember vesz egy fasza 65collos vagy nagyobb oled 4k tv-t, és jó minőségben akar majd rajta filmezni. Ott pedig már a kép mellett az audió is agyontömörített 2csatornás gagyi sztereó helyett legyen legalább 5.1 jó minőségű. Viszont 10 filmből 2-3 esetén lehet hogy dolby helyett dts lesz a magyar szinkron is. Pl. angol hangsáv ebben a minőségben már elég sok a DTS HD Master Audio minőség, de mivel mi magyarok vagyunk, nem hallgatunk meg semmit külföldiül mer nem értjük /s.
Szóval elő-előfordul dts magyar hangsáv is, azok meg dts támogatás nélkül némafilmet jelentenek. Nem, nincs lekódolás, nincs passthrough, nem megy át a dts hogy aztán valahogy valami mégiscsak megszólaljon belőle. Majd kiírja a soundbar hogy unsupported audio, oszt lehet nézni csak a képet. Ha a tv se tudja a dts-t (jó eséllyel nem fogja), akkor meg a tv média playere írja ki h. unsupported audió, és szintén némafilm. Akkor meg lehet keresni dolbys változatát a filmnek nkóron... -
Chronos85
tag
válasz
Pozsi85 #14284 üzenetére
Elnézést, hogy belevaú,
Q700A-val van tapasztalatom, úgy voltam vele, hogy kicsi is a szoba és drágák is a hátsók elég lesz a bar+mély. Aztán sikerült jó áron megcsípnem a hátsókat, ekkor még mindig úgy voltam 2 héten belül visszavihetem. Először húztam is a számat, mert fórumokon mindenki odáig volt a változástól nálam meg halk és szinte semmi+. De 3-5 nap bejáratás után, hirtelen kinyílt a tér megjöttek a hangok. Lehet, hogy kamu az Atmos ebben a kategóriában nem tudom annyira nem vagyok vájt fülű, de filmeknél nekem nagyon bejön. HBO Max Dűnét néztem előtte és utána is teljesen más élmény. Aztán See-t nem is gondoltam, hogy ennyi energiát fordítottak a hangokra ebben a sorozatban. Persze volt olyan film is, ahol virított az Atmos felírat az elején, de semmi, szóval a tartalom se mindegy.Röviden ha valóban "térhangzást" szeretnél akkor kelleni fognak a hátsók a Q800-hoz is, csak akkor már árban a Q930B-nál vagy ami jóval erősebb. Arról nem is beszélve, hogy 9500s hátsókat Mo.-on beszerezni nem egyszerű történet.
Az általad említett Sony-t nem ismerem, felületessen utána néztem neten nem rossz, bár látszik, hogy nem az utóbbi pár év trendjével szerelték fel, persze fele annyi mint a fent említett rendszer, mindenképpen meghallgatnám ha lenne rá lehetőség.
Aztán ha 1 év múlva mégis rájössz, hogy neked ez kevés akkor szvsz jelentős bukóval tudnál csak túladni rajta, mert a filmek és a streaming is az Atmos irányába mennek.
Zenehallgatásra 150kból pedig sokkal jobb 2.1es rendszert lehet összerakni, nyilván több helyet is fog foglalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged