Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Bubukain #3108 üzenetére
Eddig kétszer játszotta ezt el ... először amikor elsőre beüzemeltem, de nem csináltam párosítást, csak bekapcsoltam és ment (mivel már bontott csomag volt, ezért más már párosította). Másodszorra most hétvégén. A mostaninál ráadásul az újra párosítás sem segített elsőre 100%-ban, többször is újrafuttattam, de azóta megint jó. Ha rövid időn belül ismét produkálja, akkor mennie kell a háztól és nem váltok HT-CT800-ra, hanem jön a JBL Bar 3.1, hacsak nincs valami komoly hiányossága .... csak lenne már valaki aki teszteli
, de még külföldön sem igazán.
Nem tudom, hogy Bluetooth-nál mennyire van esetleg olyan, mint WiFi-nél, hogy ha sok eszköz van, akkor zavarhatják egymást
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Bubukain #3095 üzenetére
Szia!
Érdekelne majd a tapasztalatod velük .... nálam a HT-CT790-es sorsa hullámzó és az egyik érv, ami még mellette szól, hogy kiegészíthető hátsó hangsugárzókkal. Ha sokat ad az élményhez akkor maradhat, ha nem akkor kétes .... a hétvégén egy film alatt megint elkezdte eldobálni a Bluetooth jelet a mélyláda
, most éppen jó, de ha állandóan párosítgatni kell, akkor nem buli.
-
Retekcloud
tag
válasz
Bubukain #3095 üzenetére
Köszi, amúgy nem zavar, hogy tanácsot és véleményt mondanak. Használom, mert ez lett
Ha majd mégse tetszik, kis bukóval kiszállok és cserélem. Ráadásul hiába hallgatom meg mondjuk egy Media marktban a cuccot. Otthon teljesen máshogy fog szólni. Az meg hogy mindent hazahordjak.... Hát elég esélytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged