- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz
MAGUS7 #17135 üzenetére
Teljesen jó. Suliban használunk ilyet, filmezős terembe, rendben van, szépen szól. De vedd neten és ha nem tetszik vissza tudod küldeni.
Közben én is kérdezek egyet. Létezik itthon a Q990C-hez (elvileg holnap kihozzák) valami ajánlható állvány (szatelitekhez) ami szettben 30-35-ből kijön? Néztem az Amazonos darabot is de azért kábelekkel igencsak 50 ezer körül van.
[link] Ez pl. totál kuka?
-
vottokar
senior tag
válasz
MAGUS7 #17135 üzenetére
Itt Sonos és Samsung túltengés van, és szerintem nem sokan használnak a mást. (ahogy írtad) Szerintem kevesen variálnak sokmillió típussal, ha igen, akkor is inkább a soundbarok felsőbb kategóriájából. A nagyáruházas kiszórom őket egy bazi nagy hodályba, ahogy esik úgy puffanik mód még nem igazán mérvadó.
Ha philipshez philipset szeretnél, akkor rendeld még neten, és ha mégsem jön be, akkor visszaküldöd.
De ebben az árkategóriában van Samu q700 vagy q800 meg ahogy nézem az árukeresős elszállt (250k) árakat akár q930 is. amikről azért hemzsegnek a jó vélemények.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest