- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elux
tag
JBL Bar 5.1 - em van, és 6 hónapja használom napi szinten elégedetten.
Főleg a TV műsor megy rajta, és hétvégenként letöltött Full HD-s, és 4K-s filmeket nézek rajta. Zenére ritkán használom, akkor is inkább a YouTube-ot hallgatom. A valós 5.1 filmeknél igazi térbeli élményt nyújt, a basszus nagyon ütős, és csak akkor szól, amikor szükség van rá. Fontos a témához való jó hangkép beállítása. A hátsó hangszórók akkuja tényleg bírja a 10 órát, leteszteltem, de a valóságban nincs kihasználva, mert tv-hez nem veszem le a főegységről, csak filmnézéshez. És ki az, aki 10 órán keresztül néz filmet? :-)
Philips tv-m van, de a HDMI ARC-on keresztül a Philips távirányítóval tudom vezérelni. Ez nagy kényelem.
A bolti ára elég húzós, de már 150 körül meg lehet vásárolni, az pedig ár/tudás arányában elég jó. Nem bántam meg, hogy ezt választottam. -
Laca19 (a)
aktív tag
Amik még tartalmaznak hátsó hangszórót:
Hasonló árban: Polk Audio MagniFi Max 5.1 - Hagyományos változata most kapta meg az EISA díjat, nemrég linkeltem, ez gondolom ugyanaz, csak hátsóval kiegészítve.
Másik: Klipsch RSB-8 + RW-1
Samsungok, LG-k is vannak hátsó hangszórósak, de azok jóval drágábbak. A Sonyk pedig jóval olcsóbbak, gondolom gyengébbek is.
Kb hirtelen ennyi jutott eszembe a hátsó hangszórós modellekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest