- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joezyka
senior tag
válasz
Poplacsek #3689 üzenetére
a feleségem fitness teremben edző, az új termük kialakításában én is részt vettem.
2 variáció van:
- Amit már fentebb is írtak, sztereo hangfalpárok, ahogy írták nem túl olcsóak, viszont ég és föld egy soundbarhoz képest. (sokkal erőteljesebb, hangosabb, nagyobb teljesítmény hangzásban. papíron fogalmam sincs, mi van írva).
- Egy hangafal, lehet kapni sima egyedül álló hangfalakat is, ha pl sarokba van a tv vagy középen, akkor a tv alá rakod, és ennyi.Náluk mindegyik variáció van, sok különbséget nem tudok mondani hangzás ügyben.
összegezve: oda semmiképpen se soundbart vegyetek.
(#3680) xtibi: Nekem SJ7 van, nagyon bejött. röviden : az ennél olcsóbbaknak egyiknek sem tetszett a hangja, pedig nem 1 nem 2-t hallgattunk meg.
-
F_Peter
őstag
válasz
Amúgy szerintem ott lehet a félreértés, hogy fittnes szobát írtál a házimozi fórumban, itt meg termet.
Én teremre gondolok ahol kisebb csoport nyomja az edzést és közben egy edző kiabálja a magáét.
A szobánál arra gondolok, hogy otthon van egy kis edzőhelyiséged ahol egyedül vagy párban folyik az edzés.Runner : igen soundbarhoz szerintem is muszáj mélynyomó, ha kicsit "többet" akarunk.
Esetleg egy soundplate, ami köztes megoldás... talán. -
F_Peter
őstag
válasz
Szerintem ilyen célra sokkal jobb egy sztereót használni. Sarokba két nagyobb hangfal saját mélysugárzókkal.(persze lehetne 4 csatornás sztereó is) Ez drágább lesz, de sokkal jobb. És drágább is relatív, mert azok a soundbarok amik jól teljesítenek zenével már elég drágák.
A hangkép kiszéllesítését (hogy olyan legyen mintha a saját széllességén kívül szólna) szoftveresen érik el, ami néha tud zavaró lenni.
Ettől függetlenül az 5.1es rendszerek sem erre valók, hanem filmekre, pl. Effektek vagy atmoszféra teremtésére amikkel zenében nem igazán találkozunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest