Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotyipotyi
tag
válasz
Mr.Csizmás #10087 üzenetére
40-ig nincs túl nagy választék mélynyomós soundbarokból. Lg és Samsung belépő modellje, illetve Sharpok. Sharpoknál nagyon túltolták a mélyeket, Lg és Samsungnál ebben az árkategóriában még nincs HDMI, meg DTS támogatás, illetve a mélynyomó vezetékesen csatlakozik a soundbarhoz.
Ennyiért talán a Samsung HW-T420 lehet a legjobb.
Egy tízessel drágábban a T450 kicsit nagyobb teljesítmény, illetve már vezeték nélküli mélynyomó.
De persze mindennél van kicsivel drágábban kicsivel jobb. 😊 -
Zotyipotyi
tag
válasz
Mr.Csizmás #10082 üzenetére
Hdmi előnye, hogy ha a Tv arc képes portjába sugod, akkor nem csak bekapcsol, meg kikapcsol a tv-vel együtt, de a hangerejét is tudod állítani a tv távirányítójával.
-
Zotyipotyi
tag
válasz
Mr.Csizmás #10077 üzenetére
Philips csak 2*15 Watt, szemben a Panasonic 2*40 Watt. Panasonic Dolby Digitalt és DTS-t is támogat. Philipsről ilyen infót nem találtam.
40 ezerig én még talán a Sony HT-SF150-nek adnék esélyt, de az csak Dolby, meg többeknek fura a Sony-k hangszíne (valahogy sötétnek találják).Hozzáteszem, hogy egyiket se hallottam még. Meg ez a soundbar dolog elég szubjektív, illetve a szoba adottságaitól is függhet, hogy milyen a hangzása.
Egyébként én múlt hónapban vettem soundbart. Először 50e Ft-ig nézegettem, aztán végül 80e-ig. Mondjuk mi viszonylag sokat hallgatunk youtube-ról zenét (tudom, nem a zenei igényesség csúcsa).
Sokáig a Denom sht-216-tal szemeztem (ami szintén sub nélküli), de annak felfele ment az ára, míg a Samsung hw-t650 meg lement 80e-re, így végül az utóbbi népes táborához csatlakoztam itt a fórumon. -
Zotyipotyi
tag
válasz
Mr.Csizmás #10060 üzenetére
Én ebben az árkategóriában, a TV hangjának javítására, a Panasonicnak adnék egy esélyt, online vásárolva. Aztán, ha nem jön be, akkor 14 napon belül vissza lehet küldeni, és kipróbálni valami mást.
-
oszy
veterán
válasz
Részemről a JBL ajánlott! Nagyon nem bántam meg. Van házimozi is mellette, de ez baromi jól működik! Annyi, hogy ritkán 1-1 mp-re kihagy a hang. Kb. 1 film alatt egyszer.
euronics Bonyhád -
Sanya
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #10067 üzenetére
semennyit. Ha 30.000 forint a keret, akkor értelemszerűen csodát, gazdag hangzást, nem torzuló hangokat nem fogsz várni. Nem te leszel a környék új audiofilje.
Sajnos nehéz jó térhangzást létrehozni egy soundbarral, legyen benne dinamika, ne torzuljon, ne búgjon benne az 50 hz-es hálózati frekvencia ( galvanikusan le legyen választva), stb. Ha ennyi van rá, lehetnek hibái.
Minél drágább, annál kevesebb hibája lesz, de nyilván mindegyiken lesz valamilyen hiba. Kérdés az, hogy mennyit vagy hajlandó kifizetni, és mennyi hiba az, amit tolerálsz ( itt gondolhatsz a több millió forintos audiofil szobák hangzására, mely nagyon jó, de drága, meg nincs egy feles szobám zenét hallgatni, mert úgy gondolom, hogy a drága ára miatt szebb hangzású minden).Én kinéztem egy bose-t, ami bezengi a szobát. Drága volt, mint a picsa, teleszórták csatlakozóval, melyek működnek, és az android marhaságai után végül egy apple termékkel wifihez csatlakoztattam, azóta pöpec. Ennek is vannak hibái
-
Sanya
nagyúr
válasz
30.000-ért nem fogsz minőségi terméket kapni. Ha ennyire kicsi az összeg, akkor veszel egy OK-t a mediamarktból 20.000-ért és kész.
Erre legalább lesz vagy 2 év garancia, a sziaomi meg neve alapján nálam messzire kerüld el kategória pl. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
ui. EU-s vásárlás, amazon is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Lexus, Toyota topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest