- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezzel az a baj szerintem, hogy a soundbar-ok inkább csak bemenetként tekintik a különféle csatlakozásokat és egyszerre csak 1 bemenet lehet aktív.
Ha az elképzelésed működne, akkor ahhoz az kellene, hogy a soundbar bluetooth-ja kimenetként működjön, mialatt közben egy másik forráson kapjon jelet a TV-ről.
Szóval sajnos csekély esélye van az elképzelésednek (pedig valóban jó ötlet lenne). -
Laca19 (a)
aktív tag
Egyszer rendeltem valamit a MM webáruházból, még nem jött meg, de pont Székesfehérváron jártam másnap, na mondom bemegyek, meghallgatom jól döntöttem-e. És akkor rákérdeztem az eladótól, hogy netes MM árakhoz képest durva árkülönbségek vannak. Valami neten olcsóbb, de volt olyan, ami az áruházban volt olcsóbb. És akkor mondta, hogy teljesen más árukészlettel, és teljesen más árakkal dolgoznak a "fizikai áruházak", illetve a netes felület. Kicsit elcsodálkoztam. Majdnem, hogy azt nem mondta, hogy az egy másik cég tulajdonképpen.
-
Laca19 (a)
aktív tag
Inkább készülékeket, általában amik jól beválltak. Ez olyan, hogy mindenkinek más tetszik, nem dönthetek más helyett, de konkrétan: Magnat SBW250, LG SJ7, Samsung 4-5 széria, és amit szoktam "halkan" megemlíteni az Edifiert.
Arról írtam neki igazából, hogy ne a kényelmet és szolgáltatásokat helyezze előtérbe, hanem a hangzást.
(pl. én a mai napig egy LG J10HD-val zenélek USB segítségével, semmi okos funkció vagy vezetéknélküliség...de úgy szól , hogy a MM-ban lévő Sonos félmilliós cuccot megeszi reggelire)
Csak azért van bajba, mert nagyon elfogytak a csatlakozói.
Amúgy meg nem ártana már egy összefoglaló az ajánlott termékekkel, minek mi az előnye, amihez van teszt belinkelni, mert ez így nem jó, hogy pl. 3 naponta megkérdezik, hogy mi az ajánlott soundbar 20-30 ezer Ft-ért. Mert nincs. Vagy aki az erős mélyet kedveli, vegyen JBL-t. Lehetne ajánlott darabokat írni... -
a2d2
addikt
Az Emagon vettem 75-ért a feketét kb 3 hete De ugyanakkor volt az Euronicsban is 75-ért.
Ezután láttam még a szürkét 70-ért egy héttel később szintén Emagon. Azóta nem néztem, ill BF-kor ránéztem, de nem láttam akkor ennyiért.
Esetleg Euronics felé jársz akkor kérdezz rá náluk hátha van.Közben rákukkantottam árukeresőre: [link]
10.05.-én és 11.17.-én is volt 70-ért. Szerintem tuti lesz még hasonló áron.
Ennyiért meg szerintem nagyon jó az ár/érték aránya! -
Laca19 (a)
aktív tag
25nm-re bőven mélynyomós változatot vennék a helyedben. Zenére még esetleg elég egy mélynyomós nélküli változat, de filmhez egyszerűen nekem kell az a mélynyomó.
Itt van egy korábbi listám, hogy 100 ezer körül én mik közül választanék jelenleg. Az Edifierről nem tudok semmit, magyar véleményt nem olvastam, de nagyon masszív szerkezetnek tűnik. Szóval ha nem lenne soundbarom én bevállalnám, de mivel nem hallottam így másnak csak halkan megemlítem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged