- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
mj1981
tag
-
madgie
titán
Azétt nem kevés az, én csak azért “sírtam” nemrég, mert a 330W fájdalmas hazugság, akárki gyártja. Valós 33W mellett is bőven kopog a szomszéd, emlékszem, nekem 50 wattos Hughes&Kettner gitárkombóm volt huszonévesen otthon gyakorolni, nyolcas hangerőn a szomszéd háztömb (!) hallotta, mit bénázok. Egyébként komplett kiskocsmás kocerteket bírt el külső erősítés nélkül, rendes metálzeneként, ahol ugye baromi hangos minden, főleg a dupla lábdob.
Szóval én csak a kamu teljesítményen horkanok mindig fel, egyébként a JBL 450 se szól szerintem sokkal szebben, mint ez, mindkettő távolról ugat egy normális hangdoboz-szettet. Ha szebb hangú soundbar/soundplate/hangprojit akartam volna venni, akkor is egy Q Acoustic, Yamaha, Canton irányába nézelődök, egy átlag JBL szerintem kutyaközönségesen ugyanazt a minőséget tudja az adott árszinten, mint az LG, Samsung szettek. Nekem fontos volt a kinézet is, azért lett a Sony. Imádom a Yahamák hangját, de úgy néznek ki a soundbarjaik, hangprojektoraik, mintha még mindig 1986-ban lennénk.
-
gurus
aktív tag
Rosszul gondolod ha nem Sony meg hasonló hangprojektort veszel hanem kifejezetten ezekre szakosodott gyártótól akkor öröm hallgatni.Nekem Jbl sb450 a legjobb dolog amit vettem most. JBL Bar 5.1 is meg rendeltem .Ezért árulom a Samsung HT-H7750W Ultra HD , 3D SMART Blu-ray házimozi rendszerem 7.1 .akinek kompletten ilyen kell, jó választás.
-
ftt
tag
Ha picit visszaolvasol, 100 k kategóriában ezek a versenyzők adódtak:
LG SJ7
Sony HT CT790 . ha még találsz, és akciós is (120 k az alapára, akciósan 100 k)
de itt van Black kolléga JBL SB450-ese, amit árul 110 k-ért (boltban 140 k-tól indul)
meg a Samsungok, de azokat itt nem szeretik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest