- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
sublett #9264 üzenetére
Pont pár napja írtam erről. Az én tapasztalatom az, hogy nem függ attól, hogy érintetlenül engeded át a hangcuccnak a DD5.1, DTS5.1 jelet, vagy esetleg a TV-vel/médialejátszóval konvertáltatod PCM-é. Sőt attól sem függ, hogy 2.1-et használsz, 3.1-et vagy éppen 5.1-et, ez csak téves információ. Mint írtam volt 5.1-es Philipsem, sőt volt közel 200-ezer Ft-os 5.1-es Edifierem is, aminél előjött ez a beszédprobléma érthetőség. Segíteni persze jobban lehet rajta, ha van egy középső centered, mert tudod hangosítani, a frontokat meg halkítani...persze így meg a dinamikát veszted el.
Szóval nem találtam összefüggést, hogy ez az újabb rendszereken mitől jön elő, mert nem függ a átviteltől(PCM, DD5.1, DTS5.1), illetve a csatornák számától sem. Szerintem egész egyszerűen arról van szó, hogy egy jól megépített rendszeren nem szabad előjönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Biliárd és snooker topik
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gaming notebook topik
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest