- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indiában szeretnek TV-zni
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kacko
tag
Sziasztok,
Egy Samsung UE40F6500-hoz szeretnék egy soundbar-t venni 50-60-ért, egy 25nm-es nappaliba.
Tudnátok ajánlani egy-két modellt?
Köszi! -
-
Flashget
félisten
válasz
N.YCityBoy #916 üzenetére
160K-ért soundbart??
miért nem építesz inkább egy 5.1-es rendszert, nincs hely? -
Drakk
tag
Szeretnék segítséget kérni a soundbar választásban. Sajnos csak ilyen fér be a szobába a TV elé.
A két versenyző:
Philips HTL5160B
LG HS8Amit szeretnék:
- viszonylag jól szóljanak a filmjeim, TV
- vezeték nélkül lehessen a Spotify-t hallgatniKöszönöm a segítséget!
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Tanacs vagy esetleg tipp kellene. Nemreg vasaoltam egy nagyon kellemes Teufel soudbart amivel maximalisan elegedett vagyok, viszont ezen felbuzdulva betallatak, h ajnaljak egyet ami van ilyen jo, de olcsobb (Ez 850EUR volt)
A 2 kiszemelt a Sonos Playbar es a Bose Cinemate 15 mind2 600EUR kornyeken van jelenleg akcioban.
A tesztekben inkabb a Sonos az ami jobban szerepel, viszont ott se taviranyito se kulon dub nincs.Mit javasolnatok?
-
asturel
őstag
-
RudY
addikt
Csak másodsorban, mivel nem vagyok tulaj
A zip csomag száma, elnevezése ne zavarjon, ha a Samsung hibázik, vállalja a felelősséget, és majd egy idő múlva hibajavítóval javítja a hibát...no de komolyan, ezzel nincs gond, csomag, csak lusták mindegyikhez átnevezgetni, olyan piszkosul sok típus van
A zip csomagot bontsd ki, csak a *.rom legyen a pendrive-ra másolva.
Általánosságban jellemző és igaz, csak akkor frissíts, ha úgy érzed, hogy a mostani verzió használatával problémák vannak. Jobb minőség, új funkció nem igazán kerül bele, sajnos inkább csak hibák. -
hav
tag
Sziasztok!
Elsősorban HW-J355 tulajok segítségét szeretném kérni, de bárki segítségét szívesen veszem. Szerettem volna frissíteni a hangprojektoromat, de a pendrive csatlakoztatása után az írja NO DATA. A fájlt a Samsung oldaláról szedtem le, próbáltam FAT és FAT32re is formázni, de nem hozott sikert. Ami még feltűnt, hogy a fájl, ami a Samsung oldalról lejön, j550 típusszámot tartalmaz.
Valakinek valami ötlete?
-
válasz
szgaborsz #919 üzenetére
Áh korai volt a gratuláció, mert ma kaptam egy emailt az emagtól, hogy sajnálják de kifogytak ebből a termékből egyenlőre
Az érdekes, hogy az oldalukon korlátozott készlet van feltüntetve ehhez képest meg ezt írják!
Na mindegy nem mondtam le róla, az Euronicsnál egy tizessel drágább lehet megveszem ott holnap -
szgaborsz
tag
válasz
N.YCityBoy #916 üzenetére
Grat hozzá, légy szíves mindenképpen írd le a hallottakat/véleményedet, én speciel nagyon kíváncsi vagyok rá. Kösz előre is.
-
asturel
őstag
Szerintetek ez normális vagy mi lehet a gond? Samsung HW-J355 soundbar, bekapcsolástól számítva a mélyláda(?) ~15 percenként ad egy 'pukkanó' (mint mikor a régi analóg erősítőt bekapcsoltam) hangot. Eddig csak akkor vettem észre, mikor épp nem néztem semmit (de lehet csak film/sorozat alatt nem hallottam). LG LF652V tv-re van optikán kötve.
-
vieri2000
tag
Üdv! érdeklődnék hogy jelenleg melyik az a hangprojektor ami hasonlít a Yamaha yas-101 hangprojektorhoz ár /érték arányban ill minőségben is.
köszönöm a válaszokat -
Sziasztok!
Én egy Samsung HW-J7500-ast rendeltem a mai napon!
Emag-on a legolcsóbb így 159000ft volt és pénteken hozzák ingyen házhoz, hát nagyon kíváncsi leszek mit fog itthon produkálni, mert az MM-ben kipróbáltam mielőtt megrendeltem és ott brutálisan szólt rajta minden! A későbbiekben szeretnék hozzá venni majd az M szériás kis wireless hangszórókból is pár darabot csak itthon én még nem láttam sehol ezeket
Na írok majd hétvégén egy kis tesztet a cuccosról már akit érdekel -
szgaborsz
tag
Szia,
Gondolom, hogy ezt a tesztet olvastad. Jól beállítási lehetőségekkel, a bluetooth is hasznos, a subláda hiánya biztos érezhető, de kisgyerek mellett ez lehet előny is. A yamaha piacvezető ebben a szegmensben, nagy eséllyel tetszeni fog, rendeld meg neten, ha mégsem tetszik, akkor 14 nap alatt indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.
-
tmiskah
újonc
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy mit gondoltok a Yamaha YSP-1400 5.1 hangprojektorról. Kisgyerekes család vagyunk, így most még hezitálunk, hogy a 20m2-es nappalinkba milyen hangtechnikát helyezzünk el, elsősorban filmnézési célra. LG 50"-os tévéhez lenne. Segítségeteket várom és köszönöm. Misi
-
Metron5200
csendes tag
Esetleg valakinek van véleménye a Samsung J550-ről? Arról is aránylag jókat olvasni.
-
Metron5200
csendes tag
válasz
Robertoredo #910 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy a TV még a régebbi HDMI szabvánnyal van ellátva, de ez csak egy tipp. Elvileg akkor nem képes hangot adni.
De vannak itt rajtam kívül jóval informáltabbak, hátha ők mást mondanak. -
Metron5200
csendes tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb(vagy legjobbak) hangprojektor, ár/érték arányban? Külföldi tesztekben az egyik legjobbnak tartott a Philips HTL5140. Az ára is egész jó.
Van valami hasonló minőség olcsóbban esetleg szerintetek? -
Robertoredo
tag
sziasztok!
Adott egy lg 42lb650v tv amihez vásároltam egy JBL SB 400as hangprojektort.
A problémám az,hogy nem ad hangot HDMI-n(ARC) keresztül.
Elötte egy SB350 volt rajta amivel nem volt gond.
Kipróbáltam egy ugyanilyen tv-vel és azzal sem jó.Aztán egy samsung tv-vel simán működött.
Most optikaival van összedugva mert azzal simán jó.
Engem ez eléggé bosszant,hogy mi lehet a gond.Probáltam mindent de nem sikerült a HDMI-n hangot produkálni.
Esetleg ha van itt valaki aki tudna segíteni azt megköszönném. -
Beni2360
félisten
válasz
szgaborsz #903 üzenetére
Samsung HW-H750 im Test már 200k felett vagyunk.
-
Hapi18
tag
-
szgaborsz
tag
Köszönöm a választ, így már értem. Érdekes, hogy a tévén külön kell állítani, nekem is samu tévém van, a tiédnél öregebb (ps51e6500), de nekem nincs külön kimenetre vonatkozó választásom, csak a hang beállításoknál pipálom, hogy pcm vagy dolby legyen a kimenet, elég egyszer ezt is és megjegyzi.
Ezt már nézted?
"A Samsung HW-750 soundbar igény szerint felvértezhető két (vezeték nélküli) háttérsugárzóval, ha párosítjuk hozzá a Shape Wireless széria M5 vagy M7 hangfalait." -
Hapi18
tag
válasz
szgaborsz #899 üzenetére
Pontosan az van amit írsz, a tesztekben nem írják a vizio gondokat, de a forumain problémák voltak és addig irkáltak a supportnak amíg megválaszolták nekik hogy nem támogatja a HDMI ARC bemenet az 5.1-csatornát. Kimásolnám neked a be-copy-zott választ de annyi mindent olvastam hogy már nem találok vissza.
A másik kérdésedre meg az a válasz hogy a samsung H6500-nál menübe belépkedve kell kiválasztani az optikai kimenet formátumát, minden egyes filmnél külön mert alap esetben PCM-be küldi a jelet...
Jelenleg az a szép hogy csak 3 Samsung TV van a családi házban és mind DLNA szerverről látja a filmeket, semmilyen más "forrásom nincs és nem is tervezem feladni az "1 távirányító a házban elég" elvet, amiben az a szép, hogy a 2 éves kislányom be tudja kapcsolni a tv-t és kikeresi magának a mesét. Nem kell bekapcsolnia az erősítőt és a külső media playert vagy Blueray lejátszót hanem kb 2 gombot megnyom és megy a film.
Tudom sokak szerint a külső media lejátszó szebb képet ad. Itt volt, kipróbáltam semmilyen különbséget nem tudtam felfedezni, mondjuk már nem olyan jó a szemem mint régen. A TV-m mindent lejátszik, minden feliratot kitesz, és minden hangsávot kitudok választani DLNA-n keresztül is.
Magyarul nekem nincs mit a soundbarhoz kötni csak 1 jel, az ami a TV-ből jön de az legyen surround ha kell.
-
Clever0
senior tag
Jó hangminőséget akkor tudsz elérni, ha a különböző forrásokat nem a tévébe dugod, hanem a HDMI bemenetes erősítőbe, aminél tudnod kell késleltetni a hangot egy picit. Ha tv tunert is akarsz hallgatni, akkor kell még a HDMI ARC támogatás is, hogy a kimeneten csücsülő tévé hangja külön kábel nélkül visszajusson az erősítőbe. Léteznek ilyen 2.1-es soundbar-ok is, (az én Samum is ilyen, de csak 1 hdmi bemenete van) az igazi az 5.1-es vagy még több csatornás erősítő.
szgaborsz: Néhány tévénél az optikai kimenetet külön kell kapcsolgatni, illetve a tévé hangját kell némítani, szóval kényelmetlen. Az optikai egyébként nem tudja a legújabb hang szabványokat, ezért az ideális a HDMI használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 10
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Trollok komolyan
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung UE55KS8000 4K SUHD - Quantum dot display
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Újszerű, hibátlan LG OLED55C21LA - garanciával!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest