- A HMD visszalép az USA piacáról
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
válasz
vieri2000 #7294 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy többet vártam és többre is vágyok, mint a 207, nekem sajnos nem elégíti ki azt, amit hallani szeretnék. Hozzáteszem, nagyon sok sorozatot és filmet nézünk eredeti nyelven is, magyar felirattal, de nem hallom ki belőle a legjobbat. Ha vétel közelébe fogok kerülni jövőre, nagyon meg kell gondolnom, mit is szeretnék, mivel a már korábban emlegetett Q80+hátsókról nagyon jók a visszajelzések, bár még nem hallottam, ahogy a polkot se, viszont a yamaha ysp-2700, pláne a brutál 5600 (amit sosem fogok megvenni) el voltam ájulva, mikor meghallgattam az extremeaudioban. Persze az is tiszta, hogy ott egy erre alkalmas szobában van kiállítva, így minden adott, csak otthoni környezetben nem feltétlen ugyanazt adja vissza!
-
Draken
őstag
-
kolosszus87
senior tag
válasz
vieri2000 #7284 üzenetére
Nyilván a Yamaha az alap Dolbyt és DTS-t tudja, azt amit a legtöbb tv optikain is ki tud nyomni ha úgy akarod összekötni, legalább a hangzása korrekt és tisztességes, korrektül teljesíti amit ígér, nem torzít, minden tartományban megállja a helyét. Samut nem ismerem, de sok értelme nincs az Atmosnak egy soundbarnal, pláne ebben az árban, egész biztos h messze lesz attól a hangzása amit várna az ember, hiába tudja formátumilag kezelni, meg sztem összességében sem éri el a Yamaha minőségét.
-
kolosszus87
senior tag
válasz
vieri2000 #7278 üzenetére
Yamaha yas 207 tesztek alapján a legjobb ár -érték arányú soundbar ebben az árkategóriában. Én is azt vettem pár napja, nekem bejött.
https://www.rtings.com/soundbar/reviews/best/budget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A HMD visszalép az USA piacáról
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest