- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAM
őstag
.NET Framework-ot akar telepíteni!
Mire való?
Nem lehet e nélkül feltelepíteni valahogyan? -
Bazsiii
tag
Hali,
ez nekem is problémám lenne, és ha valaki esetleg segíteni tudna, hogy tüntethetem el a clippinget a zenefájlokból, azt megköszönném!
Bazsiii -
Cathfaern
nagyúr
Nekem is zajszűrésben kéne segítség, Sound Forge 6-om van. Azt a két dolgot, amit KovácsÚr mondott, nem találom
Másrészt, nekem nem kazetta-t kéne zajszűrnöm (beszéljünk szép magyarul), hanem a rossz tömörítésből adódó recsegést.
-
KovacsUr
addikt
1. Kazetta zajszűrése: két lehetőséged van.
a) Low pass (alul áteresztő) filter alkalmazása, amivel ki tudod vágni a magas tartományban található ''sziszegést''
b) szelektív zajszűrés. Ezt Cool Editben érdemes csinálni. Először meg kell mutatnod neki, mi a zaj (azaz mit akarsz kiszűrni), aztán ráereszteni a filtert a zajos felvételre. Ez néha jobb, néha rosszabb eredményt szül, mint az a)
2. Itt is lehetne zajszűrést alkalmazni, de kivenné a gitár hangjából az életet. Itt okosabb egy Gate-et használni, ami bizonyos hangerő alatt vágja a hangot. -
M0rpheous
csendes tag
kösz szépen!
-
M0rpheous
csendes tag
re!
2 problémában szeretnék segitséget kapni a Sound Forge zajszürés feature-ével kapcsolatban:
1. kazettáról szeretnék digizni hangot, normalizálni, ''zajszürni'', kiemelni a magaskat, stb..., szal azt nem tom, hogy hol/hogy lehet ezt beállitani (mármint, hogy a kazetta sercegését ne digizze be)
2. Gitározok, és készitettem néhány wav file-t, de ugye a torzitónak (distorsion) van 1 -jo nagy- alapzaja, amit szintén szeretnék kiszürni, de nem tom hogy kell...
szeretném mind a kaziról, mind a wav-okból azt a tartományt kiszürni, ami a tulajdonképpeni zaj. Sajnos nem tudok valami jól angolul, ugyhogy a help se sokat használ...
Segitségeteket elöre is köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest