- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Allien
veterán
Most nem tudom megnézni a linkedet, de NE hasonlítgassad egy sterejjo füleshez!:B Ez a technika még szvsz nem teljessen kiforrott, de elöbb-utóbb utolérhetik minőségben is. Itt a lényeg, a térhangzáson van! Teljessen más elvárások vannak, mint pl zene halgatás közben! Hiszen pl játék közben fontos, hogy pontosabban be lehessen határolni az esettleges támadást, erre egyik stereo füles sem alkalmas!:))
-
Allien
veterán
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=31993&arc=f[/L]
Ami érdekes, hogy eddig nem nagyon próbálta (legalábbis dokumentálva nem volt itt) senki sem Au 2 ZS-vel, egy low end 5.1-s fülessel. Eddig én próbáltam egy SB Live! 5.1-l ( 2 driverrel, az eredetivel, és a KX Project-l), és az alaplapi Sound Storm-l, és a nyerő az SB-KX-l verzió volt, de csak azért, mert jobban be lehetett állítani a hangokat. Most remélem nem kezdi el senki, hogy a Zalmant miért Low end-re írom! :))
Persze, egy 5.1-s füles nem igazán ér fel egy normál hangszórós cuccal, mert a pont hátulról jövő hangokat nem igazán tudja a füles modellezni tapasztalatom szerint (ebben a kategóriában tuti nem). Viszont, ez a Au 2 ZS, ez érdekes lehet, mert meg kellene próbálni egy olyan felállást, hogy a füles center részét ''kicserélni'' egy pont hátulra menő ''hangfallal''. Igaz, ez a 6.1-s rendszer, de a szemből jövő dolgokat meglátja az ember. Ugye, más ha filmről van szó, de én speciel játékokra használom. :)) Tervezem én is egy Audigy 1v.2 beszerzését, de ugye ez pezeta kérdése, legalábbis nálam.:B -
Grey
aktív tag
A hangkarinak csak a drivere van fent,így csak a windowsos hangbeállításokat tudom használni,de ennek ellenére sem tapasztaltam semmi hiányosságot.Szépek és tiszták a hangok.A fülesnél csak annyi,hogy a két hátsó hangszóró szerintem egy picit halkabb a kelleténél,de ez is csak akkor feltünő,ha kifejezetten erre figyelsz.Mp3-akat is halgattam vele,egy kis eq állítgatás után már tetszett amit hallok,bár nem vagyok egy vájtfülü:DMeg vagyok elégedve:C
Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest