- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Aktív témák
-
Grey
aktív tag
SW Episode I:A podracing jelenet be**arás:DFilmek általában nagyon jók.Játék:Call of Duty,Doom3 teljesen más élményt nyújt így.Mondhatni leizzadtam,de többet nem támadnak hátba mert hallom őket:D Aztán van egy RightMark nevü progi amivel többek közt az EAX szabványok használatával lehet tesztelni a hangrendszert.Ebben van egy olyan lehetőség,hogy ha akarsz különböző falakat tehetsz a fejed elé,mögé és szabadon mozgathatod az általad kiválasztott hangot/zenét a fejed körül tesztelve ezzel a hangpozicionálást.Nekem ez tetszett a legjobban:DSumma:Egy igazi házimozi szintjét nem éri el szerintem, de ezért a pénzért teljesen korrekt minőséget és teljesítményt kaptam a hangkaritól és a fülestől is.Lehet néhány alsókategóriás házimozit maga mögé utasít,bár ebben nincs összehasonlítási alapom.Az is tény,hogy egy igazi highend 5.1 füles szintjét nem üti meg,de nekem ennyi volt rá és amit ezért kaptam az nekem jó.Szerintem:D
[Szerkesztve] -
Grey
aktív tag
A hangkarinak csak a drivere van fent,így csak a windowsos hangbeállításokat tudom használni,de ennek ellenére sem tapasztaltam semmi hiányosságot.Szépek és tiszták a hangok.A fülesnél csak annyi,hogy a két hátsó hangszóró szerintem egy picit halkabb a kelleténél,de ez is csak akkor feltünő,ha kifejezetten erre figyelsz.Mp3-akat is halgattam vele,egy kis eq állítgatás után már tetszett amit hallok,bár nem vagyok egy vájtfülü:DMeg vagyok elégedve:C
-
Grey
aktív tag
up
-
Grey
aktív tag
upupup fontos lenne help pls!
-
Grey
aktív tag
up
-
Grey
aktív tag
Hali!Zalman 5.1 füleshez keresek 5.1 hangkarit.Eredetileg SB live-ra gondoltam,de most tudnék venni picivel többért egy Audigyt vagy egy Aureont.Láma vagyok a hangkarik terén,így tőletek kérnék segítséget,hogy melyik kártyával járnék jobban,melyik miben jobb.
A két kari egy árban van,így tényleg csak a tudásuk számít.Szóljatok be pls!:D
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest