- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Allien
veterán
Most nem tudom megnézni a linkedet, de NE hasonlítgassad egy sterejjo füleshez!:B Ez a technika még szvsz nem teljessen kiforrott, de elöbb-utóbb utolérhetik minőségben is. Itt a lényeg, a térhangzáson van! Teljessen más elvárások vannak, mint pl zene halgatás közben! Hiszen pl játék közben fontos, hogy pontosabban be lehessen határolni az esettleges támadást, erre egyik stereo füles sem alkalmas!:))
-
Allien
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #15 üzenetére
Sajna, nem tudom leellenőrizni senkinek sem az állításait:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=53432&arc=f[/L]
Itt, szvsz a lényeg, hogy a hangkártyát tesztelve sokat javultak az értékek, márpedig ezen része csak szoftveres.:B -
Allien
veterán
Az tuti, hogy nincsenek arányban a fülesek. Egy ilyen alap szintü, mint a Zalman/Ozaki arányaival nézve, nehezen érthető, hogy egy AKG miért kerül 70-80E pénzbe (bár az is igaz, hogy tutira szebben, jobban szólnak), nem is beszélve, egy Pio-ról, amire rákérdeztem, és 130E pezeta. Igaz, az utobbi kettő vezeték nélküli is. Azért, szívessen bele halgattnék egy ilyenbe. Lehet, utánna le sem tudnám rakni.:))
-
Allien
veterán
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=31993&arc=f[/L]
Ami érdekes, hogy eddig nem nagyon próbálta (legalábbis dokumentálva nem volt itt) senki sem Au 2 ZS-vel, egy low end 5.1-s fülessel. Eddig én próbáltam egy SB Live! 5.1-l ( 2 driverrel, az eredetivel, és a KX Project-l), és az alaplapi Sound Storm-l, és a nyerő az SB-KX-l verzió volt, de csak azért, mert jobban be lehetett állítani a hangokat. Most remélem nem kezdi el senki, hogy a Zalmant miért Low end-re írom! :))
Persze, egy 5.1-s füles nem igazán ér fel egy normál hangszórós cuccal, mert a pont hátulról jövő hangokat nem igazán tudja a füles modellezni tapasztalatom szerint (ebben a kategóriában tuti nem). Viszont, ez a Au 2 ZS, ez érdekes lehet, mert meg kellene próbálni egy olyan felállást, hogy a füles center részét ''kicserélni'' egy pont hátulra menő ''hangfallal''. Igaz, ez a 6.1-s rendszer, de a szemből jövő dolgokat meglátja az ember. Ugye, más ha filmről van szó, de én speciel játékokra használom. :)) Tervezem én is egy Audigy 1v.2 beszerzését, de ugye ez pezeta kérdése, legalábbis nálam.:B -
Allien
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #10 üzenetére
Na, azért nem kell túlozni!!! A két kari kb. egy szintü, csakhogy az Audigy 1-t lehet upgadelni majdnem 2-re, ami viszont ugye már így verrhetettttlen!:))
Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest