Hirdetés
- iPhone topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
''Európa minden államában megtiltottak mindent a zsidóknak'' - miért?
''Utána persze a legatyásodott, esetleg lustább néptömegeknek megint kész volt az újabb véres konc, amiért lemészárolhatták őket.'' - ez a lényeg, és inkább erre kellene a hangsúlyt fektetni. Mindig van egy ellenség (ma leginkább a terrorizmus, és vele együtt az arab államok), és csak a történelem tükrében jövünk rá, hogy mekkorát tévedtünk.
''Látens gyűlölet?'' hát persze. Szerettem Hofit, büszke vagyok Neumann-ra, Teller-re, Erdős-re és még sorolhatnám.
Csak azt nem értem, hogy ha valaki leírja azt, hogy zsidó, akkor miért jön elő 2 percen belül az antiszemitizmus. (Sőt ha leírom azt, hogy cigány, ami több száz évig elfogadott volt, és csak az elmúlt pár évben kellett átszokni a romára akkor meg cigánygyűlölő vagyok.)
Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest