- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
válasz
bambano #9540 üzenetére
Amúgy én is régebben egyszer elkezdtem nézni(amikor nem volt még ennyire ismert) megnéztem az első részt és abbahagytam...
Nekem akkor az jött le hogy ilyen narkós,gettós,lövöldözös ilyen mostani "liberális" mocsok,kb olyan volt a hangulata nekem mint egy guy ritchie filmnek.Abszolut nem tetszett..Nyáron nem nagyon mentek azok a sorozatok amiket preferálok meg nem is találtam mást akkor kezdtem el nézni újból és úgy megfogott hogy kb. 2hét alatt lement az 5 évad.Nagy hibát követsz el ha a pilot alapján itéled meg.Nem mondom hogy nem lesznek majd később bent durva ocsmány dolgok,de nem az lesz a lényeg..És a sorozat különlegessége később fog kijönni igazán nem nagyon tudnám hasonlitani semmihez pedig nem egy sorozatot láttam már..Ja és poént ne nagyon keressél bent mert nem vígjáték,mivel dráma. -
spammer
veterán
válasz
bambano #9540 üzenetére
Belőlem meg az NCIS, Csont és hasonlók váltanak ki totális érdektelenséget. Nem is nézem ezeket (régebben néztem CSI-okat). Ha a BB klisés, akkor azok sablonminták. Szigorúan magánvélemény
"a másik nagy téma, ami miatt totális érdektelenséget váltott ki bennem ez a sorozat, hogyha a kevés szabadidőmből filmnézésre áldozok, akkor nem lepukkadt, leszakadt vidéki amerikát akarok nézni, a piti drogdílereivel meg a hülye hitelkonstrukciós problémáikkal, az iq-tlan szinthez igazított mondanivalóval, hanem valami olyat, ami szokatlan, bizonyos szempontból különleges."
Nyilván nincs olyan sorozat, ami mindenkinek tetszik, nincs garancia semmire. Ez neked nem tetszik, nem kell erőltetni.
Amúgy voltak benne különleges és ötletes dolgok, még akkor is, ha tudományosan (a valóságban) nem (vagy nem teljesen) állják meg a helyüket. De ez nem is dokumentumsorozat.
(#9541) figure85: nagyon jók
De most az utolsó az ki akar lenni?
Nem a 9-es, vagy igen? Vagy Jack?
-
brownus
veterán
válasz
bambano #6964 üzenetére
ez alapján nekem/nekünk való sorozat lesz
köszi az infókat!
mert az egyszervoltat néztem a csajom miatt, mert ő szereti, én meg oda-oda lestem, hogy épp mi történik, annyira nem követtem a történéseket... a génrejteket még a web epizódos korszakában kezdtük el, az egész jó volt.
-
negyven2
veterán
válasz
bambano #6906 üzenetére
Guardians of the Galaxy-ban o fogja alakitani az egyik fogonoszt, Nebula-t.
-
mayday00
őstag
válasz
bambano #6758 üzenetére
Svéd Sci-fi.
Képzeljünk el egy olyan világot, amelyben a robotokat jóformán meg sem lehet különböztetni a hús-vér emberektől. Akár szerelmesek is lehetünk a tökéletes emberutánzatokba.. A "Real Human" című sorozat olyan párhuzamos világba repít bennünket, ahol az új generációs gépemberek a feje tetejére állítják jól megszokott életünket.Nézd meg a pilot-ot ajánlom
-
Dany007
veterán
válasz
bambano #6732 üzenetére
House nekem már az 5. évadtól sem tetszett annyira.
Egy kicsit erőltetett volt és túlontúl elakarták cseszni a karaktert. Mert az rendben van, hogy sokmindent átvészel, minden megúsz, meg hasonlók... De azért ilyen téren túlzásba estek. Lehet nem tudtak már mit kitalálni. Plusz az sem tetszett, hogy a vége felé már úgy változott az aktuális csapat felállása mint az ember alsógatyái a héten...
Olyan érzésem volt, mintha nem tudtak volna mit kitalálni. Ezért visszanyúltak az alapokhoz. Ami pedig a House őrültködései amiből mindig mindent megúsz, plusz a csapatváltozások. No mindegy, de az első 4 évadot láttam vagy 6x.Elég szubjektív ez a sorozat kérdés ahogy látom. Fringe biztos, hogy jobb, mint a Roswell. Legalábbis nálam. Ugyanis abból már 6 részt megnéztem és folytatom, míg a másikból 2-t se tudtam. Az nekem túl tinis...
Smalville-t nem akartam annyira leszólni. Volt pár rész amit megnéztem és tetszett. Olyan kicsit tucat sorozatnak tűnt, olyan tuti-gimi vegyítve supermanusszal.Ez a "hazudj ha tudsz" jól hangzik! Néztem belőle egy pici trailert meg elolvastam port.hu-s leírást. Tényleg tetszhet.
Bár a krimi nem a kedvencem de így érdekesnek tűnik.
Szerk.: már töltöm is!
@Viszlát:
No, kicsit későn válaszolok. Sok volt a teendő és kevés a nyugis idő.
Néztem ezt az úriembert. És "Az elnök emberei" c. művét már évek óta "kinéztem" magamnak hogy maaaajd egyszer megnézem..No akkor ezek szerint érdemes? Vagy épp másra gondoltál? A többi nem volt ismerős.
-
doc
nagyúr
válasz
bambano #6734 üzenetére
most esett le kit titulaltal Terminatornak a Firefly-ban, azt hittem Jayne-re gondolsz
River 'terminatorsaga' egyaltalan nem kozponti eleme a sorozatnak (az hogy mit es miert csinaltak vele, igen, maguk a kepessegek nem), azt inkabb a Serenityben domboritottak kiMOD: ha mar Firefly
-
Dany007
veterán
válasz
bambano #6727 üzenetére
Nekem nem igazán számít a sorrend. Gyorsan áttudok lépni egyik világból a másikba...
Általában párhuzamosan nézek mondjuk Friends-t (ebédhez) meg néha Dr. house-t, aztán este egy kis NCIS vagy TBBT... Régebben még vegyítettem StarGate-tel is mindezeket.
Ez mind totál más stílus... és egyáltalán nem zavar. Főleg, hogy az első kettőt meg az utolsót már legalább 5-7x láttam...
Most is meghozták a kedvem a Jerichohoz és megnéztem. Most meg a Fringe-t nézem. Nem érzek problémát.Bár a Fringe még mindig gyengusz egy kicsit (az első négy rész abszolút egy kaptafára épült), de látok benne rációt, nem fogom abbahagyni.
A Firefly-t meg már muszáj lesz megnézni.Nagyon jókat írtak róla. Bár a westernt nem szeretem - max nosztalgiából - de meglátjuk milyen lesz scifivel vegyítve. Egy ilyen űrcowboyosdit eltudnék viselni...
Persze ha pont ugyanolyan western mint a hagyományosak csak lézerpuskával akkor gyorsan kuka lesz a vége...
Ja igen... Elnézést nem Smalville akart lenni, hanem Roswell.
Bár a Smallvillet se néztem sokat, tény hogy az első évadokból... De a Roswell volt az amit anyám ajánlott és a második részt már nem tudtam végignézni...
Igen az X-akták fosatós. Úgy emlékszem. Plusz sok sok gusztustalan rész van benne. A Holdbázishoz azt hiszem én már túl fiatal vagyok.
Startrek TOS-t még csak megnéztem, hiszen klasszikus. De mégegy hasonló kalibert nembiztos hogy végigbírnék ülni.
Odaáton gondolkodom. Lehet megnézek belőle 1-2 részt hátha leköt. A buffyt se a Bűbájos boszikat se szerettem... bár abban jó csajok voltak. Pár részt láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest