- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Halleluja.
Amúgy ha kivágnák Rob Schneider összes vinnyogós részét akkor jó kis film lenne, mindig megnézem ha a TV-ben adják. Pusztítót is, de az mondjuk sokkal jobb.
Az mondjuk durva hogy a Pusztítóban Stallone sokkal izmosabbnak tűnik pedig csak 2 év van a 2 film között.[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
radi8tor
MODERÁTOR
Háló
Nekem tetszett, de azért
megszólalhatott volna Kortána ⭐ Stella
-
Bad Pritt
félisten
The Terminal List - Official Teaser | Prime Video
Amazon Prime + Crhis Pratt újra lecsap. Akár még jó is lehet, az alapjául szolgáló könyvet nagyon dicsérik, remélem nem szarják el a filmet.
Mondjuk a poszternél a photoshop isten megint lecsapott, ez a fej mindenkire hasonlít, csak Chris Prattre nem.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
paatrick
őstag
válasz Rigormortiis #62456 üzenetére
"Bob munkatárs vagyok"
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
gyuromoj
veterán
The Winchesters trailer
Supernatural előzmény[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
parkr
őstag
Halo vége egész jó lett szerintem. kár hogy az előzők nem ilyenek voltak.
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
RetepNyaraB
veterán
Csak for the record, a sok anyázás mellett: én is végignyomtam a Halo játékokat. Engem kifejezetten szórakoztatott a sori
(kivéve a megabullshit Madrigal szál; na az retek kíméletlenül)
A finálé fordulata pedig a jövőre nézvést örömteli lehet a bukósisakhívők számára. ÍCortana vs Chief Jöhet a hentelés, halleluja.gy, hogy a csini kis platina bébi is dead, nincs értelme tovább emberinek maradni.
Érdekes volt mindazonáltal látni, mely részek esetében nem maradt idő/pénz a cgi-re. A Covenant bolygó mint egy 12 évvel ezelőtti B game a rosszabbikból. Miközben a lények/spartans frankón animáltak, a háttérre már pont nem futotta
Külön öröm volt a hetedik részben a Millenáris 2 park hosszú jelenetben. Ügyesen fényképezték és a környező házakat is ügyesen turbózták Reach kompatibilissé. Aszittem Chiefék a Fragola fagyizóban bekapnak egy pisztáciáta nagy romantika közben "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
Mik76
senior tag
Igy visszaolvasgatva azt hiszem en vagyok itt az egyetlen aki a The 100-at a pilot utan abbahagyta. Ez nagyon gyengusz volt.
Ha egy lakatlan szigeten talalnam magam egy eletre elzarva a civilizaciotol, es csak ez lenne fent egy soha le nem merulo tableten akkor biztos megneznem, de igy...http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
paatrick
őstag
Pedig az első 3 évad top volt és nagyon hiánypótló akkoriban. 4. már kezdett szétesni nekem, mivel mindig nagyobb és nagyobb tét/fordulat kellett. A 6-7. meg már olyan szintű volt mint csillagkapuban a fő szál végével behozott Ori baromság.
Én biztos újranézem majd 5-10 év múlva.Pilotra már nem emlékszem (8 éve láttam ), de az nagyon tetszett az első évadban hogy végre volt következménye a tetteknek és egész valóságszagú rossz/jó döntéseket kellett meghozniuk. Meg haladt is a történet, nem kellett éveket várni mire lesz valami.
Én pl. az Expanse kaszáltam már az elején, amit mindenki istenít. Már nem volt ingerenciám megint egy csigalassú drámához amiben majd 4 évad múlva történik valami, ha történik egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
A héten eljutottam én is oda, hogy megnézzem az oly sokat dícsért Arcane-t.
Én is csak csatlakozni tudok azoknak a táborához, akiknek tetszett!
Én a játékról semmit sem tudtam, doha nem is játszottam vele meg nem is láttam, hogy hogy néz ki. Szóval én játékszűzen néztem a sorozatot.
Engem már az első rész magávalragadott, nagyon tetszett a megvalósítása, a rajzolása, valamint a zenék is nagyon jók voltak.
Volt benne minden, ami kell akció, romantika, fordulat, megható jelenetek.
Azt én is kicsit hiányoltam, hogy nem kaptunk abból többet, hogy .Powderből, hogy lesz Jinx Kíváncsian várom, hogy a 2.évadot merre viszik tovább.
Ugyan ott ?Jinx lesz a rosszfiú, meg a robbanást valaki túl élte-e a Tanács tagok közül A zenéje már be van tárazva a Spotifyon.
Most láttam, hgy van egy ilyen oldal is.
[link]
Ma este meg, ha minden jól megy akkor Love, death & Robots 3.évad lesz a vásznon!SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
k-adi
nagyúr
Hiány
Undone (2022)
season 2 finaleNa a második évad rátett még egy lapáttal, vagy kettővel a mindfuck faktorra, sokszor nehéz követni a dolgokat, túl sok az emlék-utazás de a végére azért összeáll a kép és kerek lesz a story.
A színészi játék és az animált-grafika megjelenítés 10/10 továbbra is, így garantálva van az első évadban megszokott hangulat is -
Bad Pritt
félisten
Elkezdtem a For All Mankindot, lenne is rögtön egy kérdésem: a mehikói szál mennyire lesz integráns része a sztorinak a későbbiekben? Csak mert így az első pár jelenet alapján PTSD-m van a Halo után, hogy megint itt egy sorozat egy teljesen felesleges, érdektelen hulladék mellékvágánnyal.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Maxxy10
addikt
Home (Apple TV+) 2. évad berendelve.
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #62469 üzenetére
Spoiler mentesen igen. Legalábbis már az első évadban is voltak olyan szereplők akik fölöslegesebben voltak ott, mint ő. A másodikban már jelentősebb szerepe lesz azért, de gondolom harmadikban is. fontos lesz.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
bobalazs
nagyúr
Snowfall 5 évad végéhez értem jó lett volna látni a lezárást, de az csak jövőre lesz.
-
k-adi
nagyúr
Love, Death & Robots
season 3 finaleEz továbbra is az egyik legjobb mini-sorozata a netflixnek. Rövid, de ütős részek most is. Kiemelendő a brutális részletgazdag animációk, rengeteg szépen rajzolt rész van most is.
-
-
paatrick
őstag
-
elod22
senior tag
HBO Max-on nem lehet valahogyan magyar feliratot kiválasztani ha Románia területéről nézem?
-
Ventur@
senior tag
Adom én is, mert látványilag sokkal részletesebb volt. A Jibaro-n leesett az állam, hogy milyen CGI-t tettek alá. Viszont azért én nem estem annyira hanyat a részektől. A három robotost nagyon vártam, de kicsit csalódtam, hogy
mégegyszer ugyanazt a poént ellőtték.
A mini holtak éjszakája tetszett a legjobban, pedig az volt a legrövidebb. A többi meg az a jó jó, de valami hiányzott mindegyikből nekem. Vagy csak a korábbi évadokból mostanra jobban megmaradtak részek.Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
KISDUCK
addikt
válasz paatrick #62478 üzenetére
Hát voltak benne olyan dolgok amin kiégtem. 2 dologra emlékszek, az első az logikai/realitási hiba:
Ugye volt az a rész amikor a vízbe belement a csaj és valami mutáns kígyó elkapta megrángatta meg kutya pöpöse és kb. kiszakadt a farmerja meg kellett rá egy ragtapasz. Hát logikusan végigondolva ha egy akkora állat elkap egy 50 kilós kiscsajt és úgy megrángatja még az is csoda ha a teste felső része kapcsolódik az alsóhoz nem pedig hogy túléli.
második logikai/morális hiba:Ugye fent az űrállomáson az emberek azt hitték hogy a Földön még a levegő is veszélyes nekik meg fogytán volt a levegő. Kemánycsávó főszereplő szétverte a rádiót mert lebukott volna mint ex bérgyilkos és miatta nem tudták meg az állomáson hogy nyugodtan evakuáljanak a Földre mert van jó levegő. Az még rémlik hogy ehhez kapcsolódóan voltak dolgok amik szúrták a szemem, de már olyan régen láttam hogy nem emlékszem hogy mik voltak azok.
Meg túl gyerekes, nyafogós volt az egész. Nem tudtam komolyan venni egyáltalán az egészet, pedig szeretem a scifit. -
Grave_444
nagyúr
Stranger Things Season 4 első 8 perc. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Marvel Studios' Ms. Marvel - Official Teaser Trailer
Úgy tűnik Marvelék mindenáron meg akarják tudni, mennyire is feneketlen az a bizonyos minőségi gödör.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
grizlisandor
veterán
válasz radi8tor #62488 üzenetére
Én most látom elsőre! Vagy (#62490) VágniValó álláspontja se rossz!
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Ez a For All Mankind zseni, olyan jól megfogja az egész hidegháborús fegyverkezési és űrverseny abszurditását, amit én még máshol nem láttam. Ez a párbeszéd arany:
- A CIA attól tart, hogy az oroszok katonai eszközöket telepíthetnek a Holdra. - Miért akarnának az oroszok rakétákat pakolni a Holdra? Nincs válasz, csak szemforgatás. Van ugye az anekdota az űrben is működő tollról és ceruzáról, beszarás belegondolni, hogy nagyon sok minden azért az életünk része ma a tépőzártól kezdve a teflonbevonatú edényeken át a hidrogénhajtású autókig, mert ez a két nagyhatalom így állt egymáshoz.
-
paatrick
őstag
Love Death + Robots S3
Hozza az eddigi évadok színvonalát, van 1 db értelmes rész a többi elcsépelt, egyszer nézhető Nekem ez az 1 rész az utolsó lett a Jibaro. Másoknak más lesz.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest