- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remi67
tag
válasz jonnyjoker01 #62280 üzenetére
Régen volt az utolsó évad, de úgy emlékszem ez egy ST klón, ami közepesen közepesre sikerült. Bár a ST Discovery fényében ezt talán átértékelem. Ami miatt anno belenéztem az Adrianne Palicki volt, nagyon ritka a legalább 180 magas színésznő, ő az egyik ilyen.
-
la_cc
addikt
-
Janaboy
Topikgazda
ST Picard
Első és az utolsó rész jó volt, a többi elfert volna 2 részben is
Janaboy
-
HUTCHDB
nagyúr
Besúgó 8. rész.
Hát ez nagyon jó lett!
Nem erre számítottam.
Az elmúlt részekben ellaposodó sztori egy pörgős, élvezhető, szinte minden szempontból tökéletesre sikerül lezárása lett az évadnak.
Pozitív csalódás volt!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
rjg
őstag
válasz jonnyjoker01 #62309 üzenetére
Igen, de szerintem a paródia jellege ellenére is sokkal jobban hasonlít a "régi" Star Trek sorozatokra (Next Generation, Voyager, DS9) szellemiségében, mint pl. a Discovery.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rólam aztán tudni lehet, hogy Halo rajongó vagyok, de a két utóbbi rész...erre szavak nincsenek, hogy mennyire szörnyűek voltak.
(MC egy ágyban az ellenséggel, nemár...) Viszont elkezdtem a Star Trek Strange New Worlds szériát is, és az első két rész alapján hozza a régi ST hangulatot nagyon is. (Plusz a Discovery-s átkötés is tetszett)
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
Másnak is van egy olyan érzése a We Own This City első része kapcsán, mintha egy öt évados sorozat random középső részébe csatlakoznánk be?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
stilo18
addikt
válasz HUTCHDB #62306 üzenetére
Nekem is nagyon tetszett, néhol tök jókat röhögtem
"Nem ott van a probléma, hogy az anyámat szidta....az öltözőben nőttem fel, hallottam már ilyet... Meg az sem baj, hogy maga egy tetves, fasz kommunista... ....de egy csöcs vasas drukkernek...én biztos nem mondok semmit.... " #PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Pivoting.
Nine Perfect Strangers 2. évad berendelve.
Kaszát kapott a Standing Up.
Kaszát kapott a Marvel's M.O.D.O.K..
Welcome To Flatch 2. évad berendelve.
Call Me Kat 3. évad berendelve.
Kaszát kapott az Our Kind Of People.
Big Sky 3. évad berendelve.
The Conners 5. évad berendelve.
Home Economics 3. évad berendelve.
The Wonder Years 2. évad berendelve.
A Million Little Things 5. évad berendelve. -
KISDUCK
addikt
válasz l.skywalker #62319 üzenetére
-
remi67
tag
válasz radi8tor #62322 üzenetére
Az utolsó 2 részt meghagytam egyben, a 106-ig permanensen csökkenő színvonal miatt, aztán így egyben nem is volt annyira rossz. Mondjuk kiugróan jó se.... Alighanem ha egybevárom és darálva nézem akkor jobb benyomást tett volna. Evvel együtt hazai gyártásban talán az egyetlen értékelhető sorozat az utóbbi pár évből.
Az elxurtuk-ot nem láttam és sztem nem is fogom megnézni, de ugye ennek meg van egy olyan előélete, hogy valszín csak a free szfe körből lehetett színészeket válogatni, aztán nemtom ezért van-e, hogy olyan borzalmas alakítások is becsúsztak, mint pl. "Bognár elvtárs".
-
bobalazs
nagyúr
Jon Bernthal a broken nose. Not once or twice, but 14 times in total. [link]
Szóval azért van neki olyan orra. WE own thic city főszereplője. -
Yodamest
veterán
1883
Végére értem én is, fú hát köszi, hogy ennyire ajánlottátok itt, soha nem figyeltem volna fel rá magamtól, alapvetően nem vagyok westernes. Basszus, miért kellett ennek ennyire jónak lenni, most megint úgy vagyok, hogy semmit nincs kedvem nézni áhh. Asszony mondta rá, hogy ez olyan volt, mintha egy szépirodalmi művet olvasott volna. Tökéletes műalkotás, csak azzal a szóval tudnám méltán jellemezni, ami többször is elhangzik a főhősnő Elsa szájából: gyönyörű volt! -
Bad Pritt
félisten
válasz bobalazs #62327 üzenetére
Tényleg az a durva a csávóval kapcsolatban, hogy nagyjából mindenhol ugyanazt a karaktert hozza, viszont olyan kisugárzása van, hogy nem azzal foglalkozol, milyen jó színész, hanem hogy mennyire uralja a képernyőt minden megjelenésével.
Ebben mondjuk nagy szerepe van a mozgásának is, annyira más ritmusban jár pl., hogy nem tudsz nem rá figyelni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
bobalazs
nagyúr
Besúgó utolsó rész:
Hát végülis nem volt rossz a lezárás. Azért kicsit tulzónak találtam hogy a rendőrségnek semmi adú ásza nem maradt. Na meg azért ezek a srácok nagyon könnyen megúszták hogy megtámadták a rendőröket. Moon Knight uccsó:
Talán ez volt a legkevésbé uncsi rész, bár az utolsó mozzanatot nagyon nem értem. Azt sem mi volt az a váltás hogy egyik pillanatban még alul volt a főszereplő, aztán elájultam címszóval mindenki ki volt utva a következőben. Mindegy is, nem filozófiai mélységű volt amúgy sem a film. [ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz bobalazs #62331 üzenetére
Besúgó:
Akkoriban még elment. Mi is vertünk rendőrt, még egyenruhában is, amikor részegen kötekedett.. Senkit nem érdekelt, max kitiltottak a környékről pár hónapra/évre. Mondjuk egyszer megszívtuk, mert jött erősítés, és bezártak a kocsiba, és befújták a teli flakon paprika spray-t, de akkor is mi nyertünk. Szerintem jó volt az utolsó rész, de maga az évad gyenge nyitány volt. Konkrétan itt mozdult valamit előre egyedül a story. Eddig csak a karakterek "fejlődését" láthattuk. Ezen a szinten pörgött volna a story végig, akkor jobb sorozat lenne. Talán majd a második évad.
-
l.skywalker
félisten
válasz bobalazs #62331 üzenetére
Nekem nagyon furcsa volt, hogy
az Astoria-ban megfenyegették Judittal - végigrohanta erre Geri a várost érte, majd pár snitt és már csak üldögélt mindenki Kádárt hallgatva a csajt meg gond nélkül kiengedték... De a "beverek egy szöget egy ütéssel" rész kárpótolt mindenért Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sherlock82
senior tag
Reacher
2 rész van nekem már csak vissza a sorozatból.
A karakterek tetszenek nekem, főleg az hogy nem nagy hanem kicsi amerikai városban játszódik a film.
Tom Cruise filmjei után valami ilyesmire számítottam.
Remélem lesz belőle több évad.
A rendőr nő nekem nagyon szimpi benne.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
nubreed
veterán
Peaky Blinders 6. (befejező) évad:
Hát ez meg mi volt? Úgy lett vége, hogy gyakorlatilag nem is lett vége, ezt én nem tekintem rendes lezárásnak. Teljesen a nézőre van bízva, hogy mit szűr le azokból amik történtek, simán lehetne folytatni egy 7. évaddal.
Az első 5 évad 10/10 volt nálam, ez a 6. mondjuk olyan 7/10 főleg a vége miatt. Miért kell sokszor pont a végére elcseszni mindent? Ezt már annyi sorozatnál láttuk. Ti mit gondoltok, mi jött le nektek a "lezárásból"?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
Helen McCrory (Polly) halála miatt szerintem újra kellett írni egy csomó mindent az utolsó évad forgatókönyvében. Azt tudni lehetett, hogy szegény rákos, de gondolom mindenki abban reménykedett, hogy sikerül legyőznie. Sajnos nem így lett. Nagyon jó színésznő volt, kedveltem őt nagyon, ettől függetlenül az utsó évad tényleg elég gyenge lett.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
k-adi
nagyúr
Trigger Point (2022)
6 részes, angol tűzszerész dráma
A legjobban ez a 2 mondat írja le a sorozatot: [Review of Trigger Point]
-
Maxxy10
addikt
Black Mirror 6. évad berendelve.
9-1-1: Lone Star 4. évad berendelve. -
negyven2
veterán
For All Mankind - Season 3 Official Trailer
Június 10 | Apple TV+
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest