Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    Ez az Amazon Prime-os Reacher tényleg tök jó kis sorozat volt, pár kisebb hibával. Végig érdekes tudott maradni, ügyesen használta ki a kisvárosi miliőt, emiatt kicsit a Banshee-re emlékeztetett az egész alapfelállás, ami nem egy rossz dolog.
    Az egész sorozat amúgy ismert panelekből építkezik karakterektől kezdve történeten át a csavarokig, de a humor meg az akciójelenetek átlendítették mindenen. Utóbbiak érdekesen voltak megoldva, egyértelműen látszik, hogy Alan Ritchson bevállalt mindent és rutinos akciószínészként lehozta az összes jelenetét, viszont a többi karakternél látványosan sokat használták az ollót, rendesen szét lettek vagdosva a jeleneteik.
    Ami nekem kicsit sok lett a végére, az a halálesetek száma és az ilyen Sherlockosan deduktív megfejtések magyarázata. Előbbi egy idő után fárasztó, mikor látszólag teljesen feleslegesen gyilkolnak le embereket a gonoszok, majd Reacherék egy vállrándítással elintézik a várandós asszony halálát is. A második meg kicsit szemforgatós lett az utolsó részrem hogy Reacher számára mindenki nyitott könyv és nem tud hibázni, főleg azért, mert amúgy minden más szempontból egy meglepően hihető és valószerű embert akartak lefesteni vele emberi problémákkal és hibákkal. Az pl. kifejezetten üdítő volt, hogy mennyire piszkos módszerekkel érte el a célját sokszor, hazudott, megfélemlített, bántalmazott és gyilkolt, kifejezetten ütős antihős karakternek festi le a sorozat.
    De ezek inkább apróságok, a sorozat jó, Alan Ritchson egyenesen kiváló, örülök, hogy lesz második évad.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák