- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petko166
csendes tag
Hali,
Ezeket a nem amd.com os drivereket hogy kellene jól feltenni ? Mert ha csak a Windows keres drivert rittig valami régi szart tesz fel. Illetve van valami összehasonlítás melyik a jobb gyorsabb ? Értem hogy elméletben ugyan az de sokan megénekelték hogy lehetnek érdemi különbségek.
Köszi
-
hokuszla
senior tag
az voltmár hogy szar az nvídija?
-
ATi GAMES
tag
Ezek a driverek, sokszor több kárt csinálnak, mint hasznot... Jó öreg amd driverek
-
Effen
csendes tag
En tegnap tettem fel friss win 10-re. 6700xt es a pro drivert telepitette. Szep kek most minden.
-
Az csak nekem szúrja a szememet hogy rx 400, 500, 600? Mert én nem tudok rx 6xx szériáról de javítson aki tud.
-
Plumpy
aktív tag
Ez a cím ez most egy vicc, vagy véletlen elírás? Vagy csak engem zavar ez ennyire? Nem vagyok pedig nyelvtannáci, de ezt így nem észrevenni.... Nemááááááááááááááááááá.
-
SindaNarmo
tag
Kíváncsi lennék hogy mit használtak másképpen ebben a játékban, mint az eddigiekben, ami ezt a hibát okozta a driver-ben.
Bár ez úgy sem derül ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest