Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CsuCsu]
őstag
Nekem az a tapasztalatom, hogy a szarmazasi orszag nem igazan szamit egyebkent a soroknel. A sorfozde a meghatarozo. Vacak belga / cseh / nemet / angol / USA sorokkel Dunat lehet rekeszteni. Abszolut nem garancia a minosegre a szarmazasi orszag, barmennyire is probalja ezt hitetni sok szupermarketes marketing. Sot, utobbi idoben hatarozott taktika lett, hogy magyar uzletek olcso gagyi sort hoznak ezekbol a jo sorokkel asszocialt orszagokbol, es nagy faszasagkent aruljak oket csomagban / "akcioban".
-
looser
addikt
Őszintén szólva nem ismertem őt, csak tavaly tavasszal kezdtem nézni a csatornáját és megkedveltem. Valamiért azt hittem, hogy olyan hülyegyerek-influenszer idősebb kiadásban, de elég nyugis és figyelmes, amit kedvelek benne.
(#23346) Dorian: Vagy már túl sok jót ismersz :-)
-
perempe
veterán
engem az zavar, hogy itthon a Dreher Kozelje ~70 cent, míg a szlovákoknál 45 a cseh. ha itthon kapunk 45 centért sört, akkor az a Magyarország legrosszabb sörei között szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Tissot Heritage Porto Small
- Panasonic ER-DGP 90 K hajvágó
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest