Hirdetés
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Staropramen ízvilága szinte teljesen a Pilsner Urquellt követi, csak kicsit sűrűbb, maszatosabb, lehet, hogy valakinek ez jön be, de akkor már az eredeti.
Szóval ''kommersz'' (tehát nem 700 forintos belga) sörökből +1 szavazat a Pilsnerre (overall performance, kristálytiszta érzés, közepesnél bonyolultabb ízvilág), illetve a Carlsbergre (az enyhe virágillata-aromája rám nagyon kellemesen hat).
Heineken: inkább üdítőital jellege van, vizes, mégsem lágy, nem az igazi.
Becks: nekem már túl egyszerű sör, kevés ízzel, de el tudom képzelni, hogy valakinek ez bejöhet.
Arany Fácán: olcsó sörök közül szerintem az egyik legjobb, viszonylag határozott karakterrel, kicsit kesernyés, meglepőnek egyáltalán nem meglepő. Megbízható sör, a sokszor alternatívaként kínált magyar söröket lazán leveri.
Stella Artois: laza söröcske, nekem nem jön be, de aki kevésbé sörszerető, annak jó kezdés lehet. Igazából elég jellegtelennek tartom.
Budvar (Budweiser): nem tudom megítélni, nekem jó, komplett, kitalált sörnek tűnik, csak nem jön be valahogy.
Tuborg: a Stella ellentéte, egyáltalán nem lágy, inkább amolyan szemcsés érzést keltve gurul le a torkodon, én szeretem, de ez a bubis-nembubis ásványvíz kérdéséhez hasonló: nem abszolút értelemben jó, de én szeretem a karakterességét, ahogy dörzsöli a torkomat. Aromáit-illatát tekintve semmi különös.
Hm, 3 óra múlva vizsga, majd visszatérünk még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Professzionális szimulátor Rig Váz Cockpit
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest