Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Staropramen ízvilága szinte teljesen a Pilsner Urquellt követi, csak kicsit sűrűbb, maszatosabb, lehet, hogy valakinek ez jön be, de akkor már az eredeti.
Szóval ''kommersz'' (tehát nem 700 forintos belga) sörökből +1 szavazat a Pilsnerre (overall performance, kristálytiszta érzés, közepesnél bonyolultabb ízvilág), illetve a Carlsbergre (az enyhe virágillata-aromája rám nagyon kellemesen hat
).
Heineken: inkább üdítőital jellege van, vizes, mégsem lágy, nem az igazi.
Becks: nekem már túl egyszerű sör, kevés ízzel, de el tudom képzelni, hogy valakinek ez bejöhet.
Arany Fácán: olcsó sörök közül szerintem az egyik legjobb, viszonylag határozott karakterrel, kicsit kesernyés, meglepőnek egyáltalán nem meglepő. Megbízható sör, a sokszor alternatívaként kínált magyar söröket lazán leveri.
Stella Artois: laza söröcske, nekem nem jön be, de aki kevésbé sörszerető, annak jó kezdés lehet. Igazából elég jellegtelennek tartom.
Budvar (Budweiser): nem tudom megítélni, nekem jó, komplett, kitalált sörnek tűnik, csak nem jön be valahogy.
Tuborg: a Stella ellentéte, egyáltalán nem lágy, inkább amolyan szemcsés érzést keltve gurul le a torkodon, én szeretem, de ez a bubis-nembubis ásványvíz kérdéséhez hasonló: nem abszolút értelemben jó, de én szeretem a karakterességét, ahogy dörzsöli a torkomat. Aromáit-illatát tekintve semmi különös.
Hm, 3 óra múlva vizsga, majd visszatérünk még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Tőzsde és gazdaság
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).