- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #9168 üzenetére
A három Argus kurva jó volt, a Drehernek viszont nagyon gyenge az íze, tényleg nyári sör.
-
looser
addikt
válasz
Bjørgersson #9166 üzenetére
Már be is vannak hűtve :-)
-
Traxx
őstag
válasz
Bjørgersson #9073 üzenetére
Dobozosban ittam Guinness-t, és elég nagy csalódás volt. Krémes, jól csúszik, de ennyi, semmi olyan extrát nem vonultatott fel (ízre), ami miatt azt mondtam volna, hogy még egyszer vennék ilyet
Olyan érzésem volt végig, mintha állt volna egy csomót, nagyon karcsúnak tűnt nekem szénsavügyileg.
-
looser
addikt
válasz
Bjørgersson #9057 üzenetére
Akkor most hozhattok Argus Premium dobozost is, meccsekhez tökéletes és 130 Ft/doboz, egyébként 200. Üvegesekből szerintem a Maestic és a Gold egészen jók. Honey egy borzalom, nőknek is. Argus Strong - szintén aludoboz - egy állatorvosi ló. Úgy jó, hogy valahogy mégsem jó, de azért csúszik
-
válasz
Bjørgersson #9054 üzenetére
Tequilás a kedvenc, jól behűtve
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Bjørgersson #9054 üzenetére
Jó bizony, szvsz ár/érték bajnok... Van belőle Gold verzsön is, próba mádám, próba!
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Bjørgersson #8839 üzenetére
Ha akad a közeledben madaras teszkó, ott most érdemes böngészni, egész jól feltöltötték őket normális sörrel..
Egyet viszont elfelejtettek mondani a kollégák: Ha megkóstolsz jóféle Magyar, vagy Belga kézműves söröket, hamar leszoksz a többiről.... -
adster
tag
válasz
Bjørgersson #8830 üzenetére
Mindig értetlenül álltam az olyan helyzetek előtt, amikor valaki különféle hulladékoknak nevezi a hazai ipari sörgyártás termékeit, majd kontrasztként előáll mondjuk egy Heinekennel, ami legalább annyira, ha nem még inkább jellegtelen semmiség, az őt övező parasztvakítás azonban leveszi a lábáról az arra fogékonyakat...
Az előbbit természetesen nem rád értettem, és nem sértésnek szánom, de már meg ne haragudj, azok, amiket leírtál, eléggé kifinomult ízlésre vallanak. Szóval ha te a felsorolt négy sör között ekkora különbséget tudsz tenni, akkor bátran vágj bele ebbe a sörkóstolásos dologba!
-
Daneeka
senior tag
válasz
Bjørgersson #8832 üzenetére
Néztem volna neked pár finomságot de ahogy elnézem sajnos pont Debrecen egy nagy piaci rés a kézműves sör témában de ha van nagyobb interspar akkor lehet kostolni par jobb dolgot.
szerk: ezt nézegettem amúgy, az az egy bolt ami van az ahogy látom nem azt a vonalt nyomatja ami egy jó belépő lehet a jobb sörök világába.
http://www.kezmuvessorok.hu/boltok.php
-
jookomak
őstag
válasz
Bjørgersson #8832 üzenetére
Hát hogy van-e olyan bolt, ahol rendes sört tudsz venni.
-
Daneeka
senior tag
válasz
Bjørgersson #8830 üzenetére
Elég jó kis lista, érthető, hogy viszonylag ritkán iszol sört.
Van hozzáférésed Intersparhoz? Melyik városban laksz/tanulsz?
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Bjørgersson #8828 üzenetére
Dehogy... Annó énis így kezdtem, meg voltam róla győződve, hogy a Coronita a világ legjobb söre.. Aztán ràkaptam a Hoegaardenre, és rájöttem, hogy csak jobbak vannak...
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Bjørgersson #8825 üzenetére
A legrosszabb Belga is fényévekkel jobb...
-
jookomak
őstag
válasz
Bjørgersson #8825 üzenetére
Gondolom inkább csak boltokban lesz. De ne vedd meg. Ennyi.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #8824 üzenetére
Sehol senki?
-
looser
addikt
válasz
Bjørgersson #8806 üzenetére
Volt egy dán kollégám még a kétezres évek közepén, nagyon szerettem, ahogy ő is Budapestet. Évek óta nem láttuk egymást, utoljára öt éve; a Pilvaxban tartotta a szülinapját. Kb. fele-fele dánok és svédek, úgy hatvanan. Nem hiszed el, de az öt fogás elsője után kb. 30 üres borosüveg volt az egyik asztalon, nem hittem volna el, ha nem magam látom. Még a nők is úgy ittak, mintha kötelező lett volna :-)
S a fogások között valaki mindig felpattant és a zongorához ült, eljátszott egy dalt amit mindenki énekelt :-)
Azóta sem jutottam ki Koppenhágába, de már annyira nem is szeretnék, mindenesetre megértem a vonzódásod, Észak-Európa izgalmas, úgy, ahogy van. -
NoLF
veterán
válasz
Bjørgersson #8803 üzenetére
Nem akarok reszletesen belemenni, de sajnos 100%ig az en balfaszsagomnak koszonhetoen nem...
Igy viszont 2 het mulva otthon iszom a kezmuveseket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Micro Four Thirds
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest