- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
jookomak
üzenetére
Looser THX

Alkalmasint be is térek oda....
Igen igen almát körtével
..........Annyira ,hogy teganp egy Löwen W + Krusovice dark volt az esti menűhöz a kisérő ........vmi eszméletlen jó sörnek tartom őket a közép prémium kategóriában......ugye a művészet magyarországon ma az ,hogyan lehet árban is elfogadható ,de minőségben kifogástalan sört venni ..szerintem ennek a kitételnek ez a két sör meg is felel valahol .Gondolkoztam azon honnan lehetne még jobbfajta söröket beszerezni ....szerintetek megoldható ,hogy az ember 2-3 doboz sört rendeljen neten keresztül? pl japánból..európából stb stb? ....még agyalok rajta ,hogyan lehetne ezt megoldani.....FedEX el úgy érné meg ha nem azonnali kipostázást kér az ember hanem 10-15 nappali-t a rendeléstől számítva....mert külömben lesz vagy 21E / sör a végösszeg
......ezen a módon még lehetne külömböző ritkaságokhoz hozzájutni esetleg..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mazda topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..........Annyira ,hogy teganp egy Löwen W + Krusovice dark volt az esti menűhöz a kisérő ........vmi eszméletlen jó sörnek tartom őket a közép prémium kategóriában......ugye a művészet magyarországon ma az ,hogyan lehet árban is elfogadható ,de minőségben kifogástalan sört venni ..szerintem ennek a kitételnek ez a két sör meg is felel valahol .