Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz .LnB #26082 üzenetére

Ohh de jó, hogy írtam én erről a Paulaner Oktoberfest sörről. Mert most is ez miatt jöttem.

Szóval, még jó, hogy itt van ez a korábbi kommentem. Mert akkor látszik, hogy október elején nálunk, a helyi Aldiban belefutottam a Paulaner idei Oktoberfest sörébe. Volt egy ideig, én pedig rendszeresen fogyasztottam is belőle amíg volt, mert nagyon kellemes sör volt a maga 6%-val. Szépen megbújt az alkohol, kellemes édeskés íze volt, teljesen könnyed sörnek hatott. Szomorú is voltam amikor elfogyott, és egy ideig nem volt.

Hétvégén viszont, megörültem, mert így egy hónap elteltével megint láttam, hogy van az Aldiban. Rögtön magamhoz is öleltem belőle négyet. De nagy hiba volt.

Ez a sör egy hónap elteltével ég és föld. :((( Nem hittem az ízlelőbimbóimnak. De szomorúan konstatálom. Mostanra kilóg az alkohol (a korábbiakhoz képest egyértelműen), és kevésbé édeskés. És egyáltalán nem tűnik könnyednek. Sőt! Jónak sem. :( És ezt nem egy sör elfogyasztása után írom.

Nem tudom, hogy mi történhetett. Lehet, hogy az első batch volt a csalogató tétel. :D

Új hozzászólás Aktív témák