Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ohh de jó, hogy írtam én erről a Paulaner Oktoberfest sörről. Mert most is ez miatt jöttem.
Szóval, még jó, hogy itt van ez a korábbi kommentem. Mert akkor látszik, hogy október elején nálunk, a helyi Aldiban belefutottam a Paulaner idei Oktoberfest sörébe. Volt egy ideig, én pedig rendszeresen fogyasztottam is belőle amíg volt, mert nagyon kellemes sör volt a maga 6%-val. Szépen megbújt az alkohol, kellemes édeskés íze volt, teljesen könnyed sörnek hatott. Szomorú is voltam amikor elfogyott, és egy ideig nem volt.
Hétvégén viszont, megörültem, mert így egy hónap elteltével megint láttam, hogy van az Aldiban. Rögtön magamhoz is öleltem belőle négyet. De nagy hiba volt.
Ez a sör egy hónap elteltével ég és föld.
Nem hittem az ízlelőbimbóimnak. De szomorúan konstatálom. Mostanra kilóg az alkohol (a korábbiakhoz képest egyértelműen), és kevésbé édeskés. És egyáltalán nem tűnik könnyednek. Sőt! Jónak sem.
És ezt nem egy sör elfogyasztása után írom.
Nem tudom, hogy mi történhetett. Lehet, hogy az első batch volt a csalogató tétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem hittem az ízlelőbimbóimnak. De szomorúan konstatálom. Mostanra kilóg az alkohol (a korábbiakhoz képest egyértelműen), és kevésbé édeskés. És egyáltalán nem tűnik könnyednek. Sőt! Jónak sem.
És ezt nem egy sör elfogyasztása után írom.