Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [CsuCsu]
    őstag

Az nem jott le, hogy ez nem a Guinness Original. Draught tenyleg nem nagy szam. A Brewing Company-hoz volt szerencsem, a cimke szep, de egy elegge lapos sort takar szerintem. Grimbergen szerintem 400-ert oke, de nyilvanvaloan kozeleben sincsen egy utos belganak. 1664 Blanc nekem szemelyesen nem jon be, de az ismeroseim szeretik, ugyhogy tenyleg nem lehet rossz vetel.

Hogy oszinte legyek, en egyik sort sem vennem a katalogusbol, szoval a velemenyem valoszinuleg nem is er sokat. Nem utik meg sajnos az ingerkuszobomet. Amennyit iszok, nem szoktam nezegetni a sorok arat, igy kimaxolom altalaban a minoseget. Persze van egy hatar amit mar soknak talalok, de eleg ritka, hogy egy megkivant sor annyiba keruljon.

Peldaul ha Magyarorszagon elnek, elso dolgom az lenne, hogy kisoprom a Csakajosor Prairie Artisan Ales Bomb! (Spaceship Earth Coffee) es Birthday Bomb! keszletet. Ezek olyan jok, hogy par ora alatt elfogy a teljes keszlet ha valamelyik webshop felrakja Angliaban. Budapesten pedig mar honapok ota ott allnak, amit kvazi erthetlennek talalok, meg a 3500 Ft/uveg ar ellenere is, egyszeruen annyira hihetetlenul finomak.

Új hozzászólás Aktív témák