Új hozzászólás Aktív témák
-
TJHooker
csendes tag
Hello
Némi problémám akadt ezzel a telefonnal: ha már sokmindent csináltam vele wapoztam, játszottam stb,. akkor egy idő után elszállnak a töbszólamú hangok tehát a játék vagy a csengőhangok helyett egy hangos sipolás hallatszik. Szerintetek ez valami software hiba, vagy selejtes a telóm? -
asolider
csendes tag
ogy a viharos rákfenébe ne lehetne képeket küldeni oda vissza pc között ! 1 a gáz, hogy drága egy gyári kábel.
'' szerintem ennek a telefonnak a lehető legjobb a navigáló billentyűzete mert nem tudsz irányttéveszten! akármilyen irányból nyomod a középső gombot annak csak 1 funkciója van.
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
Az én s55-ömnek is 256-os a kijelzője mégis szebbnek tűnt(a t230-nál)
Inkább t310-et vegyél vagy használtan s55-öt nagyon olcsón mérnek és én csak ajánlani tudom mert nagyon sok minden benne van (bluetooth inffra stb.)
Még valami, a hívás gombot egyszerűen nem sikerült lenyomnom csak sokadik próbálkozásra. Amúgy kicsi egyben van telefon de én biztos nem venném meg.
[Szerkesztve] -
elttiL
senior tag
Itt van egy ilyen teló nálunk (cég) most vették az új srácnak. Hááát? Minőségben elbujhat a t310-esem mögött, de tényleg, a négy irányú gomb nagyon béna rajta, (pl.: lefelé lépegetsz a le nyíl gombbal, és az ''''OK''' -ézáshoz az újadat rá kell tenni a króm gombra és megnyomni, nekem ez rohadt kényelmetlen volt, nem jó vele ''navigálni'')a képe homályos (nekem) mint a fene, mintha monitorhoz hasonlítva, vissza lenne véve a képfrissítés. A hangok élesebbek, mint a t310-en, valószínű, hogy jött pár +szólam a csengőhanghoz, az infra hiánya, ahogy a törpiek mondták tényleg gázos. Ez már majdnem alap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 9530 15.6" 3.5K OLED i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Macbook White 13" unibody
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest