Új hozzászólás Aktív témák
-
AdamComp
csendes tag
NEm tudja valaki, hogy lehet-e T290-et csinálni a T230 ból ?
-
TJHooker
csendes tag
Hello
Némi problémám akadt ezzel a telefonnal: ha már sokmindent csináltam vele wapoztam, játszottam stb,. akkor egy idő után elszállnak a töbszólamú hangok tehát a játék vagy a csengőhangok helyett egy hangos sipolás hallatszik. Szerintetek ez valami software hiba, vagy selejtes a telóm? -
g@bo
nagyúr
up.
-
glamer
csendes tag
Set230 tulaj vagyok.
A telefonról nem lehet adatokat tölteni a PC-re, mert nem OBEX-es.
(Kivéve: E-mail/MMS)
A V-Rally2 nem 3D-s: sima spriteokkal dolgozik, Lotus-feeling
A kijelzője jó minőségű, a hangja tiszta, kezelése egyszerű.
23e Ft-ért ne várjatok többet. Telefonálásra és játékra ajánlom,
SMS-ezni, böngészni nem túl jó rajta. -
acer_
aktív tag
/lehet, usb-s kábellel jobban jártál volna.../
Nem kaptál szoftver cd-t a telefonodhoz gyárilag? (nekem volt egy cd a t68i-hez, rajta a gyári programokkal)
Amúgy a sonyericsson.com support részén találsz cuccokat (ahonnan az image editort is szedted), illetve a 'sendfile' nevű progi a te barátod. (Bővebben: link a sendfile és egyéb hasznos cuccok lelőhelye, bár nem tudom, hogy t230-cal mennek-e..)
mod:
amugy a mobile phone monitort feltetted? (szintén sonyericsson.com-on van fenn, és nélküle szerintem nehezen látnák a programok a telefont..)
[Szerkesztve] -
michelin
csendes tag
Sziasztok!!!!!!!!!
Segitség kellene nékem.Vettem egy sonyericsson t230-as telefont a ketyere az nagyon jó.Vettem hozzá egy adatkábelt is nem USB hanem sima,kellene egy két szoftver amivel fel és letudnék tölteni róla.Olyanok kellenének amelyek biztosan müxenek,megvan az edesktop 1.5-ös illetve az obexsend nevű program de nem müxik.A Sony honlapjáról is töltötem le image editort de nem hajlandó felismerni a
telefont.Elöre is köszi a segitséget. -
acer_
aktív tag
most szívok rendesen...
kb. másfél órája küldtek nekem egy mms-t vodábol, és még nem ért ide...(westel).
Ha viszont mail címre megy az mms, rögtön ideér. (Be van kapcsolva az mms szolgáltatás a kártyámon) -
acer_
aktív tag
Bővebben: link
46-49.-ig olvasd el! -
acer_
aktív tag
igen, de a 18-20e-s változat karcos, csutkás (általában), és nem garos (ami szintén fontos... lenne). Ja, és ki tudja, milyen bennük az akku. Na, én nem játszok zsákbamacskát
Ez meg gyönyörű szép, és ha rajtam múlik, ilyen is marad. Nagyon tetszik. Minden tekintetben. Ezzel a 40.000-es befektetéssel legalább 1 évre elintéztem a telefon-dolgaimat (csak feltöltőkártyát kell venni).
Te inkább vennél egy 20e-s változatot, a fenti kockázatokkal együtt?
Én tuti nem, de ez már legyen az én bajom. (pedig nem is bajom, csak ez most ide illett... -
acer_
aktív tag
vettem egy t68i-t
(MM Pécs)
-
Viktor77
titán
Ja és most nézem, elöfizuval is vennél telót.
Na szal a Vodánál 30000 a T610, 2 éves elöfizuval, most néztem meg.
Vagy muszáj Westelesnek lennie? -
acer_
aktív tag
hmm. ezek szerint mégis le lehet tölteni a cuccokat.
de nincs infra, ami azért sokkal kényelmesebbé tenné a dolgot..
Poli hangokat én is keresgettem, és nagyon tetszettek, eleinte. 2 nap után meguntam, szal most már egyáltalán nem tud lázba hozni. Csörögjön, azt jóidő
.
Mivel használni fogom a bt-t/infrát, ezért valszinű, jobban járok a t68i-vel.. -
acer_
aktív tag
lehet, de nekem nem kellene összecsukós telefon.. az utolsó ami tetszett, az a t18 volt, ill. amire vágyakoztam az a t39. Ilyenkor mindig eszembe jut egy ismerősöm mondása, miszerint a szétnyitós telefonban egyel több a mozgó alkatrész, ami tönkremehet. Pl. eltörik a szalagkábel(?), ami a kijelző köti össze a telefonnal. De láttam már olyat is motorolánál, hogy a tulaj kinyitotta, és kettétörött. Miután megjavították, vacakolt a kijelzője, majd megint eltörött. Ekkor kuka
. Amugy nem tetszik a v300 design-ja. Meg nem vennék arra se mérget, hogy egy ilyen nem kezd el x idő múlva nyikorogni kinyitáskor, ill lötyögni..
Megint csak azt tudom mondani, hogy jobban megfelel az én ízlésemnek/elvárásaimnak a t68i. Ma mondta egyik osztálytársam, hogy szinte már ''presztizstelefon''Mondjuk ezzen nem értek teljesen egyet, de jól esett hallani.
-
acer_
aktív tag
40e pénzért egy gyárilag független, garos, dobozos, bontatlan telefont kapok.
T610ből maximum függetlenítettet (vagy live-menü cseréltet) - ezek után a beavatkozások után már nem garis - illetve használtat kapnék. Abból is egy leharcoltabb darabot, mivel a multkor ment itt el 45ért egy t610..
Tudom, hogy mit tud a t610 nagyon tetszik is, és ha a westel nem most állt volna le a forgalmazásával (webshopban nincs, csak t630, az meg nemkell), akkor megkötöttem volna rá a 2éves előfizut, amivel 35e pénz a telefon.
Nem szeretnék használt/innen-onnan származó/nem garos darabot, mert nem tudom, hogy becsülte meg az előző tulaj.. (meg lehet nézni az én telefonjaimat, milyen állapotban vannak). Ha én veszek valamit, akkor arra nagyon vigyázok, hogy még év(ek) múlva is úgy nézzen ki. Használt meg már kopott, karcos, etc. Meg amúgyis, megvan annak a fílingje, ha én bontom ki/rakom össze először a telefonomat. 1 szó mint 100, veszek egy t68i-t, t610 majd jöhet később, ha látok valahol megfelelő áron.. (hatvanegypárezer pénz gsm shopokban uj, garis)
Köszönöm a véleményt, de láthatod, jobb nekem, ha most ezt veszem meg. Meg kell is, mert szeretnék fényképezgetni, ill. használni gprs netezésre, meg bt-on át küldözgetésre. -
Hege
tag
Hi All!
Nekem ilyen telóm van! 19ért vettem 3 hónapja a pannonnál partnerprogram keretében. természetesen függetlenítve van, mivel Voda-s vagyok. Ennyi pénzért nem akkor nem lehetett ilyen tudású telót kapni. Siemens alapból kizárt nálam! A Nokia drága a Samsung c100 jónak tűnik csak nem tetszik és egy tizessel drágább lett volna. Nekem tetszik az SE230 Előtt egy T100-am volt azzal se volt semmi bajom csak most kellett a GPRS az internet miatt, igyhát cseréltem. Az adatkábel nem gyári, hulye nem vagyok hogy 10eFt-ot fizessek egy rohadt kábelért mikor a telefon 19. Szoval usb-s kábel 2500 pénz. tölti is a telót szóval sirály. A neten rengeteg progi van a T230-hoz. File le - feltöltés, theme, mms, picture editor, ... persze a hivatalos SE oldalon ezeknek fele sem elérhető! Jó hogy arra akarnak ösztönözni, hogy a wap-ot, mms, és egyéb fizetős szolgáltatásokat használj. Ezért is adják drágán a kábeleket, hogy ne vegyék aki meg vesz jol megfizettetik vele.
A telefonban beépített modem , e-mail kliens is van ... olyan szépen pop3az hogy öröm nézni)
A naptárt hiányolom belőle. Tok jo csengohangok és játékok vannak a neten. Simán át lehet tölteni a telefonra. SMS-eket képeket ... bármit le lehet menteni a telcsiről. A megfelelő szoftvert megtalálod hozzá a neten. kezdetnek ajánlom a clubsonyericsson.com-ot
Ami zavaro, hogy lassu a telo szoftvere. Persze láttam már szebb kijelzőket is de ennyi pénzért nem. mostanában nem tudom, hogy milyen készülélek és mennyiért vannak a piacon. Azt tudom tanácsolni, hogy nézz jól körbe és próbálj ki miné több telcsit a mintaboltokban, nézd meg mennyi pénzed van rá aztán már könnyű lesz dönteni.
Ha meg valamelyikről rosszat hallasz, nézz utána rendesen, mert sokan csak a szájukat tépik és nincs személyes tapasztalatuk a problémával kapcsolatban, csak hallották valakitől aki valakitől hallotta, hogy ...
Udv.:Hege -
asolider
csendes tag
ogy a viharos rákfenébe ne lehetne képeket küldeni oda vissza pc között ! 1 a gáz, hogy drága egy gyári kábel.
'' szerintem ennek a telefonnak a lehető legjobb a navigáló billentyűzete mert nem tudsz irányttéveszten! akármilyen irányból nyomod a középső gombot annak csak 1 funkciója van.
[Szerkesztve] -
acer_
aktív tag
várom a sonyericsson suppert válaszát a mailemre..
-
Peat;)
veterán
Szvsz biztos megy ez a kép küldés kábellel pc-re, -ről. Egyébként ennyi pénzért jó telefon, meg v-rally nevű játék van rajta ami 3d-s tehát kraft is van a telefonban. Megéri az árát.
-
acer_
aktív tag
most irtam a sonyericsson hazai képviseletének, hogy megoldható-e az mc-30-cal készült képek átvitele számítógépre (adatkábel, és megfelelő/?/ szoftver segítségével.
Remélem, válaszolnak, és nem a kukában végzi a mail olvasás nélkül.
Lehet, célszerűbb lenne a város gsm boltjait meglátogatni a kérdéssel?
mod: nincs itt valaki, aki ki tudná próbálni ezt a képátvitel dolgot?
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
na hát ez így nem ér, a samsungoknak 65000 színű kijelzője van, ráadásul 128x128as, az meg már egy egész más világ. a SE kijelzője a kategóriájának megfelelő... mondjuk az tény,hogy nem sokat számít, hogy a T300/T310 256 színű a T230 meg 4096, valóságban igazán sok különbség nincs, persze észrevehető, de nem komoly.
-
acer_
aktív tag
off:
nnyémáinnen... szomszéd szobában itt is megy, de engem nem érint...
on:
félre az offal, közben eszembe jutott vmi.
Írta valaki, hogy a kis középső gombot nehéz megnyomni. És mi van akkor, ha kiválasztom a nyilakkal a kívánt elemet, és a ''yes'' gombbal okézok? (már ha lehet..)
Csábít a kamera is, csak még mindig nem tudom, hogy lehet a képeket feltölteni a gépre? Át a telefonra, majd onnan kábellel fel?
mindjárt utánanézek -
acer_
aktív tag
Bővebben: link Ez hat rám meggyőző erővel... (jó, tudom, van jobb, de ez itt a huszonezerforintos árkategória)
Bővebben: link (a főmenüben az ikonok el vannak nagyolva egy picit, de ez a szoftver készítőjének a hibája.. a betűk szép élesek) -
acer_
aktív tag
hehh...
nem is tudtam, hogy ez 256 színű... (párszor már volt dolgom ilyennel, tudom, mennyiért mérik, de én nem fogok siemenset venniaz száz.) Nagyon köszönöm a javaslatot, de maradok nokia-ericsson vonalon (inkább az utóbbi).
ööö t230-at nem láttam még élőben, de pár fotót találtam a neten a kijelzőjéről. Nekem nem tűnik olyan vészesnek. 3510i vészesebb sztem..
Ez a kijelző dolog is egy kicsit szubjektív, mert mondom, nekem meg a 3510i-é nem tetszik..
Ha megtalálom a képeket, linekelem őket. -
Peat;)
veterán
Az én s55-ömnek is 256-os a kijelzője mégis szebbnek tűnt(a t230-nál)
Inkább t310-et vegyél vagy használtan s55-öt nagyon olcsón mérnek és én csak ajánlani tudom mert nagyon sok minden benne van (bluetooth inffra stb.)
Még valami, a hívás gombot egyszerűen nem sikerült lenyomnom csak sokadik próbálkozásra. Amúgy kicsi egyben van telefon de én biztos nem venném meg.
[Szerkesztve] -
elttiL
senior tag
Itt van egy ilyen teló nálunk (cég) most vették az új srácnak. Hááát? Minőségben elbujhat a t310-esem mögött, de tényleg, a négy irányú gomb nagyon béna rajta, (pl.: lefelé lépegetsz a le nyíl gombbal, és az ''''OK''' -ézáshoz az újadat rá kell tenni a króm gombra és megnyomni, nekem ez rohadt kényelmetlen volt, nem jó vele ''navigálni'')a képe homályos (nekem) mint a fene, mintha monitorhoz hasonlítva, vissza lenne véve a képfrissítés. A hangok élesebbek, mint a t310-en, valószínű, hogy jött pár +szólam a csengőhanghoz, az infra hiánya, ahogy a törpiek mondták tényleg gázos. Ez már majdnem alap.
-
acer_
aktív tag
UP!
Na, emberek? -
acer_
aktív tag
Tehát a feltöltés szgépre úgy megy, hogy a kamerából a képeket felmásolom a telefonba, és utána a telefonról töltöm fel gépre? A t230 nem infrás. A t310 viszont igen! Akkor nekem kábellel kell áthoznom a képeket?
A t310 télleg korrekt darab, bár a kijelzője 256 színű (t230-é 4096 színt képes megjeleníteni) -
A_M_D
tag
Örömmel látom hogy AMD fan vagy!
Megnézed a honlapom?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
A_M_D
tag
Nekem egy T310 es és egy MCA25 ös kamerám volt!
A kamera memory ba kb 10-12 640*480 as kép fér el! És szabadon lehet mozgatni a teló és camera és pc között!(ha van infraport)
A kamera egész szép képeket csinált.(a kijelző keresője késik)
Korrekt kis telefon volt!
Csak a JAVA-t nem támogatta!És a kijelző is írtó gyenge volt! -
acer_
aktív tag
Most készülök ilyen telefont venni, mert jó árban mérik.
Várok vele kapcsolatban mindenféle (pozitív és negatív) véleményt, hogy alaposan meggondolhassam a döntést.
MCA-30 kamera (ezt lehet hozzá csatlakoztatni) milyen minőségben fényképez? És hova menti a képeket? A telo kicsi (ugy tudom 400k-s) memóriájába? Netán a kamerának van memóriája? (bocs, ha hülyeséget kérdezek)
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest