- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
acer_
aktív tag
Bővebben: link
46-49.-ig olvasd el! -
acer_
aktív tag
igen, de a 18-20e-s változat karcos, csutkás (általában), és nem garos (ami szintén fontos... lenne). Ja, és ki tudja, milyen bennük az akku. Na, én nem játszok zsákbamacskát
Ez meg gyönyörű szép, és ha rajtam múlik, ilyen is marad. Nagyon tetszik. Minden tekintetben. Ezzel a 40.000-es befektetéssel legalább 1 évre elintéztem a telefon-dolgaimat (csak feltöltőkártyát kell venni).
Te inkább vennél egy 20e-s változatot, a fenti kockázatokkal együtt?
Én tuti nem, de ez már legyen az én bajom. (pedig nem is bajom, csak ez most ide illett... -
acer_
aktív tag
40e pénzért egy gyárilag független, garos, dobozos, bontatlan telefont kapok.
T610ből maximum függetlenítettet (vagy live-menü cseréltet) - ezek után a beavatkozások után már nem garis - illetve használtat kapnék. Abból is egy leharcoltabb darabot, mivel a multkor ment itt el 45ért egy t610..
Tudom, hogy mit tud a t610 nagyon tetszik is, és ha a westel nem most állt volna le a forgalmazásával (webshopban nincs, csak t630, az meg nemkell), akkor megkötöttem volna rá a 2éves előfizut, amivel 35e pénz a telefon.
Nem szeretnék használt/innen-onnan származó/nem garos darabot, mert nem tudom, hogy becsülte meg az előző tulaj.. (meg lehet nézni az én telefonjaimat, milyen állapotban vannak). Ha én veszek valamit, akkor arra nagyon vigyázok, hogy még év(ek) múlva is úgy nézzen ki. Használt meg már kopott, karcos, etc. Meg amúgyis, megvan annak a fílingje, ha én bontom ki/rakom össze először a telefonomat. 1 szó mint 100, veszek egy t68i-t, t610 majd jöhet később, ha látok valahol megfelelő áron.. (hatvanegypárezer pénz gsm shopokban uj, garis)
Köszönöm a véleményt, de láthatod, jobb nekem, ha most ezt veszem meg. Meg kell is, mert szeretnék fényképezgetni, ill. használni gprs netezésre, meg bt-on át küldözgetésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged