Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Olyan csúnya a Liveos K610i. Lehet ,hogy kéne rá egy baba flash menü.
-
D27
aktív tag
Igaz, CID53-ra nincs még feltörés, egyenlőre azt nem tudjuk moddolni.
Én a W580-amat frissítettem CID53-ra.
Ameddig CID52-őm volt, font-okat, Walkman skin-t, menu.ml-t, és flash menuket tettem föl. Olyat is hallottam, hogy világítást lehet föltenni, le-föl tolás hangot, meg efféléket.
Ezeket mind FAR-ral lehet megcsinálni.
W880-ast még nem tudod moddolni.
Egyébként jártas vagyok ebbe a dologba, de annyira már nem hoz lázba.
Most a Nokiákkal foglalkozok inkább.
Oka egyszerű: Symbian-nal könnyebb/jobb dolgozni.
Aki szeretne kérni valami segítséget, privátban, vagy e-mail-ben írjon. -
Snowy_owl
őstag
Hello!
Van egy k550i telóm és flas menüt szeretnék rá. Valaki tudna nekem segíteni?
-
ent
őstag
válasz
Murderer69 #41 üzenetére
Vmi plusz infója van vkinek, az ne kíméljen... -
Murderer69
őstag
ja és már a boltokban a w350
-
ent
őstag
válasz
Murderer69 #37 üzenetére
Most őszintén. Ha oda viszed, hogy nem stimmel vmi telóddal, állandóan újraindul. Akkor melyik az a szervíz ahol úgy kezdik a műveletet, hogy bele lett e piszkálva? Helyből szoft frissítést csinálnak és kész! Ha meg elvetemült szervízes kezébe kerül, bizonyítsa be, hogy te voltál, nem lehet... Így vetted.
-
gizda
senior tag
ha csak simán bemásoljátok pl az egyéb mappába azokat a swf file-okat és megtekint akkor is megnyitja a telefon gyönyörködni lehet benne a gari se ugrik és a telónak se lesz semmi baja
-
ent
őstag
válasz
Murderer69 #30 üzenetére
jdflasher tartalmazza.
-
ent
őstag
Hááát, lehet vkinek segítség, vki meg rég tudja. Ha esetleg tudna segíteni vki még a szerkesztésben az szóljon, szívesen venném!!!!!
-
AMD Power
titán
válasz
Murderer69 #30 üzenetére
Remélem alapból is fogja tudni. És nem csak gari bukós megoldással lehet majd megoldani.
-
AMD Power
titán
W350i lehet majd flash menüt rakni?
-
Murderer69
őstag
és it találsz flash menüket késszen
-
Murderer69
őstag
válasz
Viktor0610 #22 üzenetére
Kösz szépen tegnap már nem volt erőm amúgy szerintem igenis van helye ennek a topicnak mert egy csomó topicban felmerülnek ezek a kérdések és vagy kapnak rá válasz vagy sem itt meg szeretnék minden olyan embert összegyűjteni aki ért hozzá és mindenki kaphat a kérdéseire választ (szerintem)......
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #22 üzenetére
Nem rossz az ötlet szerintem.
-
ancsma
aktív tag
válasz
Viktor0610 #22 üzenetére
Nagyszerű,kíváncsi leszek mi lesz itt.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Viktor0610 #22 üzenetére
Így már tényleg gusztusosabb a cím...
mrlujoak
-
"Kisérleti jelleggel" megmarad a topik.
Azért a topik címét írhatta volna helyesebben is a nyitó -javítom. -
Murderer69
őstag
de esetleg ha valaki vágja felvilágosíthatna.....
-
kali8n
aktív tag
Na akkor én rácáfolok, mert a CID 53-as telók FS-ébe is bele lehet már menni JDFlash-errel szóval ha minden passzol akkor flash menüket is fel tudsz rá rakni.
Bővebben itt első hozzászólás. -
mark75
senior tag
válasz
Murderer69 #16 üzenetére
w550-re tud nekem valaki linkelni vagy küldeni flash témát?
-
Murderer69
őstag
amúgy saját magamnak köszönhetem mert ha nem ugrottam volna egyből a SEUS-nak akkor már kész is lenne de ij
-
ancsma
aktív tag
válasz
Murderer69 #13 üzenetére
Igazuk van,max Cid52-t törsz fel, 53-at még nem tudod mert nagyon új.
-
Murderer69
őstag
nekem spec w880-am van és azt szeretném egy picit megtunyingóli de azt mondják az okosok hogy mivel CID 53-as a telóm felejtsem is el de hátha van itt valaki aki még okosabb és rácáfol....
-
ancsma
aktív tag
Nem hiszem,hogy sokáig megmarad ez a topik.
-
copin
őstag
válasz
Murderer69 #2 üzenetére
Fart manager is kéne.
-
Murderer69
őstag
egy két link a kezdéshez...
xs++
SEtool lite 2 -
Murderer69
őstag
Flash menü felrakás FAR+JDFlasher-rel
Fontos:
Töltsd le a legújabb FAR+JDFlasher-t!
Tölts le a telefonodnak megfelelő flash menüt(jelen esetben témával együtt keress). (Pl:innen)
A telefonodat amire rá szeretnéd tenni kapcsold ki, szedd ki belőle a memóriakártyát és a sim kártyát is, legyen a szervízkábel közelében (amit gyárilag adtak a telefonhoz).Ha ez megvan kezdhetjük a beavatkozást!
1,Csomagold ki a flash menüt és a témát
2,Indítsd el a FAR-t, először jobb oldalt keressük meg a mappát amibe a flash menüt kicsomagoltuk.
3,Kattints a bal oldali ablakba, majd ALT+F1-et nyomd meg majd válaszd ki a Just da flasher-t majd kattints rá vagy nyomj enter-t.4,Script-nél válaszd ki a telefonod típusát, Portnál a dcu-60 legyen kiválasztva, speednél pedig a 921600 majd kattints a jump down into a large rabbit hole-ra.
5,Most csatlakoztasd a telefont a szervízkábelre és a telefonon nyomd le a C gombot (egyes telefonok esetében a 2-es gombot mint pl a w350i) 30mp-ed van a műveletre.
6, Bal oldalt látod a telefonod mappáit menj a következő mappába: ofs/tpa/preset/system/desktop/flash
7, Itt látod a telepített flash menüid, most jobb oldalt ahol az elején megnyitottuk a telepítendő flash menü mappáját jelöld ki (az .swf fájlt!) és nyomj F5-öt és ott bal alul copy-t.
8,Ha átmásoltál minden flash menüt akkor bal felül addig nyomj a ...-ra ameddig nem kérdezi meg hogy valóban ki akarsz-e lépni (ez fontos mert különben nem menti el a változásokat!). Nyomj Yes-re és húzd le a telefont a szervízkábelről, rakd vissza a telefonodba a memória és sim kártyát majd indítsd el a telefont.9, Ha elindult a telefon rögtön nem lesz meg a flash menüd, csatlakoztasd a szervízkábelt és fájl átvitele a szokott módon és a letöltött .thm fájlt másold a memória kártyán lévő Theme mappába.
10, Húzd le a kábelt a feltöltött témát válaszd ki és máris élvezheted a flash menüd és témádat!A leírást készítette: gtamate2
-------------------------------------
Téma indító hozzászólása:
Mivel még én is kezdő vagyok ebben a témában ezért elsősórban a hozzá értők tippjeit és tanácsait várom különböző programok használatában...Hogy és miként ketdjen hozzá az ember mit érdemes használni stb..[ Módosította: Loretto ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest