- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsákos bácsi #169 üzenetére
Én is nagyon megszerettem. iPhone 15 Pro Max volt előtte.
-
válasz
zsákos bácsi #166 üzenetére
Sajnálom, nekem 1 hét alatt lehozták a pirosat. Lehet, hogy nincs feketéjük. Nekem van egy zöld és egy piros tokom. A zöld raktáron volt, a pirosat 1 hét alatt kiszállították.
-
Az Alza piros tokot is tudott hozni nekem cirka 1 hét alatt. Nagyon szép
-
válasz
zsákos bácsi #159 üzenetére
Alzától rendeltem, de még karácsony előtt. Pozsonyi vagyok, így a Nivy Centrumban vettem át személyesen.
-
Még nyáron sikerült vennem egy nagyon jó kis Fiio fülest, de a gagyi átalakítózások miatt nem volt kedvem használni. Ezzel a telefonnal brutál szépen szól, kiszolgálja teljes mértékben.
A kamerájával sikerült kattintanom nagyon jó beltéri fotókat, nagyrészt manualban, a shutter gombot használva. Összehasonlítottuk egy S24 Ultrával, benn teljesen elvérzett a Samsung. Mozgó kisgyermekek fotózása volt a teszt. Bőrtónus és mosódás terén is jobb volt a Sony. Viszont az is igaz, hogy egy minimális fotós tudás jó, ha van.
-
Boldog, szeretetteljes karácsonyt kívánok mindenkinek!
Meg is érkezett a készülék, egyelőre megváltás, gyönyörű, végre adott minden, amire szükségem volt!
-
Sziasztok!
Jövök iPhone 15 Pro Max-ról. Elegem van a fogyasztói társadalomból. Kell a jack, az ésszerű megoldások, a lyukmentes kijelző, a bővíthetőség, minden ami régen jól megszokott volt. Az utolsó telefon, ami még maximálisan kiszolgált, a nevemben található S9 volt. Az azóta tartó szemfényvesztésből, filléres dolgok elhagyásából most lett elegem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!