- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
"így jelenleg nagyobb eséllyel veszel a piacon olyan telefont, amihez meg kell venni a töltőt/kábelt, mert a meglévő csak lassan tölti"
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy opcionálisan lassABBan.
A Samunál pl. szerintem már x év óta nincs előrelépés, de több nagyobb gyártó se kínál túl sok 80-100 W-os töltési opciókat. Leginkább kínai vonalon van "villámtöltés", ami egyébként baromi jó tud lenni alkalmanként, de engem az esetek nagy részében nem gátol túlzottan a sokkal lassabb (15-25 W körüli) töltés se. Egyedül olyankor gáz - persze sajnos nem egyedi eset -, amikor épp indulás veszed észre, hogy gatyán áll az akksi, és hirtelen kellene nagyon sokat tölteni rajta. Nem egyszer "várakoztam" már emiatt otthon vagy 10-20 percet; ilyen esetekben egyértelműen jól jönne a 3-5-ször gyorsabb töltés.
-
bteebi
veterán
válasz
Emericus Max #61 üzenetére
Valóban prosztó dolog, de nem is teljesen alaptalan. Sok ember kevés évente lecseréli a mobilját, amihez már van n db töltője. Vagyis tulajdonképp felesleges egy új(abb) töltő. Ezzel együtt is idegesítő a dolog, mert 600k-ért nem ezt várná az ember.
-
bteebi
veterán
Látszólag a Sony egyre kevésbé akar telefont gyártani.
Nagyjából az 1/5 III óta várom, hogy csináljanak egy ""jó"" telefont. Az 1 V mondjuk nem rossz (meg tulajdonképp a IV se), de mindegyikben volt legalább egy olyan dolog, ami miatt nem kellett volna. Vagyis inkább 2, mert az ár az mindegyiknél brutál.
És egyre rosszabb egyre kevesebbért.
A kijelző downgrade szerintem hatalmas fail, meg talán a képarány is (bár nem pusztán hátrány, de sokkal inkább az, mint előny). Egyre kevesebb dolog miatt vennék Sonyt, és eddig se vettem.
Nagy kár, hogy a notchról, lyukról egyetlen normálisabb gyártó se tud leszokni, meg hogy nincs sehol se jack/micro SD támogatás.
Sokkal inkább vennék ehelyett egy S24 Ultrát. Abból "csak" a fenti 3 "apróság" (még ha az lenne...) hiányzik, más szempontokból viszont nagyon jó telefon. A Sonynál ez nekem sajnos közel se ennyire egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- PlayStation 5
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron