- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
Lehet, hogy nálad így van, de nálam az, hogy mekkora a mérete a telefonnak, nem az elsődleges szempont, kb. a legkevesebbet telefonálásra használom
. Csak a méret miatt nem dobnám a másik lehetőséget, ami olcsóbb, nem kínál kevesebbet, jobban ismerem, kevesebb kockázatot jelent számomra.
Az a gond, hogy mire vállalható az ára, addigra már nem aktuális a mobil, és a Sonynál nem mindegy a 3 éves támogatásnál, hogy 1 év után szerzem be, vagy viszonylag hamar. A Samsungnál már a bemutatókor baromira le lehet kuponozni.
Persze elhiszem, hogy másnak a Sony a jobb választás, és nekem is lehet bejönne, de végül az ára mindig visszatart. Talán majd egyszer.
-
tms+
aktív tag
Nem értem, hogy ki nem tartotta tiszteletben a véleményede, teljesen kulturáltan reagált a hozzászólásodra.
Egyetértek azzal, hogy a Pixelek nagyon jók fotózásban, de szerintem sem mondható el róluk, hogy a Pixelek produkálják a legtermészetesebb képeket.
Teszthez: nekem nagyon tetszik ez a Sony, és szívesen ki is próbálnám, de iszonyat magas ez az ár. Ilyen áron nem merném bevállalni, hogy tegyek vele egy próbát, mert lehet, hogy nem passzolnék vele. Ennyiért számomra a Galaxy többet nyújt, legalábbis biztosabbat, mert itt tudom, mire számíthatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- PlayStation 5
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s