Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Knight666

aktív tag

válasz Szena67 #68 üzenetére

Bocs a késői reakcióért :) , de ez a válasz azért meglepett a képpontsűrűségről. Azt nem tudom, hogy mennyire lenne nagy a különbség gyakorlatban üzemidőben a kétféle kijelző között átlag felhasználásnál. Elképzelhető, hogy a legtöbb embernek nem számítana. Ennek ellenére továbbra is kitartok amellett, hogy 400ppi fölé menni egy mobiltelefonnál nincs sok értelme képminőség szempontból. A marketing nyilván más kérdés.
    A szem egészségét érintő rész előtt viszont teljesen értetlenül állok. Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de nem tudom hogyan befolyásolhatná a 400ppi képpontsűrűség a látásromlást, teszem azt egy 650ppi-s kijelzővel szemben. :F

• Knight666

aktív tag

Nekem is jól jött volna a töltő, mert kb. 10 évente cserélek telefont :) , de ennek ellenére én is helyeslem, hogy nem jár hozzá. Az már más kérdés, hogy így mennyivel kéne esetleg olcsóbban adni.
    A ~400ppi képpontsűrűség is telitalálat. A marketing szempontokban persze nem vagyok biztos, de praktikus nézőpontból nem kell több egy mobiltelefon kijelzőnek, efelett minden csak erőforrás pazarlás lenne.
    A státusz LED jó dolog, de a hiánya nem "dealbreaker" szerintem.
    A 9:21 képarány a kompakt modelleknél tényleg elég kézbeillő telefont eredményez, de az 1 V már azzal sem volt épp karcsú. Ezen kívül tényleg film nézésnél jelentett csak előnyt úgy gondolom. Na jó, az egyediséghez is hozzájárult, de azért egyáltalán nem tetszett mindenkinek.
    Összességében én pozitívan ítélem meg a modellfrissítést.

Új hozzászólás Aktív témák