- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
https://napidroid.hu/ket-egyedi-jellemzovel-felszamolhat-az-uj-sony-csucsmobil/
-
válasz
Elit3Zotya #738 üzenetére
Nekem most Magic 5 Pro, Honor 90, S 21 FE, Xiaomi 13 Pro. A Motorola jó mostanában? Nekem utoljára a Moto Z sorozatból voltak telefonjaim de nézegettem, olvasgattam már a mostaniakról is. A Z-hez meg voltak a grippek is, kamera, akku, Jbl.
-
válasz
Elit3Zotya #736 üzenetére
Ugyan ez van a fényképezőgépeknél is, sokáig Fujit használtam annak természetesebb voltak a színei, a mostani Panasonic, Sony ki hogy babrálja, állítja vannak ott is különbségek, de a sok tesztképemet nem tudom száz százalékosan összehasonlítani mert nem mind készült egy időben. Ugyan ez a telefonok is kinek melyik a megfelelő, alkalmazásban, felületben stb. Én már rengetegt telefont használtam és nem zavart sosem a kezelése, kamerába meg legyen jó. A tesztoldalakra meg nem adok, ott pl az S23 Ultra nincs az első tízben.
-
válasz
Elit3Zotya #734 üzenetére
Nekem még mindig pakliba van az 1 M V, majd jövőre talán. Azért a Magic 5 Pro is király.
-
válasz
Elit3Zotya #586 üzenetére
Jók a képek, köszi az összehasonlítást. S 23 Ultrám volt most Magic 5 Pro de ami késik nem múlik.
-
válasz
Elit3Zotya #557 üzenetére
Sajnálom. Én eddig rengeteg telefont használtam, és egy egy fix tesztképeket szoktam mindegyikkel készíten egy körülbelöli összehasonlítás képpen. Még benne van a pakliba nekem az Xperia 1 IV, de mostmár az V is, de még a Pixel 7 Pro is.
-
válasz
Elit3Zotya #550 üzenetére
Jók a képek! Összehasonlítva a Honor magic 5 Proval?
-
válasz
Elit3Zotya #529 üzenetére
Le megy majd annak is az ár mint a többinek, vagy használtan egy új állapotút.
-
m
-
válasz
Elit3Zotya #170 üzenetére
Igen ezek népszerű telefonok, de a Sonyk nem nagyon elterjedtek, sok a veszteség rajtuk ha valaki ujonnan veszi meg, de egy fanatikus biztos megveszi de azokból kevesebb van.
-
Mindenki ki van akadva hogy 600 az új ára. A többi csúcs hol kezdődött? Csak a Sony nem tucat telefon és csak a lekes fanok veszik meg. Amit hiányolok 720/960 videó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mondhatni nincs meglepetés: műértők kezében egy csodálatos eszköz, átlagos felhasználóknál “csak” egy stílusos csúcsmodell.
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest