Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Video overheating reloaded.
Minap MILC-társ topikban felmerült ismét a Sony MILC-ek videó közbeni túlmelegedésének kérdése, ezúttal az A6300 esetében. A melegedés, meg utána a kikapcsolás tény, vitatkozni vele sok értelme nincs. Annak próbáltam utána járni ez most így sikerült, vagy egyszerűen ebben a méretben ennyit lehet kihozni. A dolog egyszerű - szerintem. Ha pontszerűen jelentkezik a hó, elcseszett a konstrukció. Ha próbálják elvezetni a hőt a keletkezési helyéről, az ha mást nem annyit mutat, foglalkoztak a kérdéssel.
Pár hőkamerás felvétel 27,5C környezeti hőmérsékletnél indított felvétel 25. percéből (akit meg nem érdekel a véleményem, ne olvassa az utána lévőt):Melegszik rendesen videó alatt, viszont a szenzor alatti legmelegebb rész, és a ház mérhető fém részei között kb 5C az eltérés, ami szerintem elég jó. Sokáig pletyka volt a váz megjelenésének a csúszása, aminek okának több helyen a 4K rögzítés közbeni melegedést jelölték meg. Gyanítom én is, ezért lett vastagabb a váz pár mm-rel az a6000-nél, meg ezért kapott jóval több fémet a váz, próbálják a hőt valamennyire elvezetni. Ennyire sikerült. Ami tény, még a kijelző tartó konzol is melegszik kihajtva is, szóval még azt is felhasználták a vázat hűteni.
Így a váz 41,5 perc videó után kapcsolt ki. Persze ez a környezeti hőmérséklet, sugárzó hőforrás hatására lényegesen kevesebb is lehet, hűvösebb időben, nagyobb objektívvel pedig valamivel több is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest