Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Kapják be az FE üvegeikkel.
Adják ki nekem a 90-es makrót aps-c-re, annyival legyen kisebb, mint aps-c a ff-nél. Optikailag meg hozza ugyanazt.Közben megjött a nissin i40-em, nem olyan szétverhetetlennek tűnik, mint az f43m, de korrekt, sokkal jobb, mint számítottam. Kiváncsi vagyok, hogyan szuperál majd a vázon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest