Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• norbert1998

nagyúr

válasz vadkörte #43154 üzenetére

Még nyomozgatok, mi lesz helyette/mellette az obi. De majd szerintem jövő hónapban, addig tanulom ezt.

Nincs kidolgozott workflow, teljesen kezdő vagyok a fotózásban. Telefonnal a Pro módot szoktam használni, de ennyi az előzetes tudásom. Illetve néha úgy érzem, hogy amit telefonnal lehet, abból az átlagnál többet ki tudok hozni. Néha :B

Lightroom Classic PC-n, sima Lightroom telefonon.

(#43155) Neck : Lerekeszelés alatt a zárásra gondolsz 3.5-ről 4-re?
    Féltem a magas ISO-tól, még meg kell tanuljam, mennyit eszik meg a gép és mik az én elvárásaim.

(#43156) Neck: Na hát ennyire még nem értek hozzá. :B A Crop factort viszont teljesen kifelejtettem említeni.

(#43160) qnadam Nekem szerintem tegnap a processzor kezdett el visítani az AI denoise-tól :DDD Vagy csak nVidia-n megy GPU-ból? Procival egy fél perc volt kb. a denoise a RAW fotón.

Stabiliziációra megpróbáltam egy online AI videó stabilizáló megoldást, az elég smooth eredményt adott. Nem tudom, hogy mekkora limit van rajta a free use-hoz, vagy, hogy pl. arcokat biztonságos-e feltölteni :B

Akkuval viszont nagyon jól bírta. A 323 képet az egyik megmentett akkuval elvileg 12%-nyi merüléssel megoldotta.

Új hozzászólás Aktív témák