- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
vadkörte #43154 üzenetére
Még nyomozgatok, mi lesz helyette/mellette az obi. De majd szerintem jövő hónapban, addig tanulom ezt.
Nincs kidolgozott workflow, teljesen kezdő vagyok a fotózásban. Telefonnal a Pro módot szoktam használni, de ennyi az előzetes tudásom. Illetve néha úgy érzem, hogy amit telefonnal lehet, abból az átlagnál többet ki tudok hozni. Néha
Lightroom Classic PC-n, sima Lightroom telefonon.
(#43155) Neck : Lerekeszelés alatt a zárásra gondolsz 3.5-ről 4-re?
Féltem a magas ISO-tól, még meg kell tanuljam, mennyit eszik meg a gép és mik az én elvárásaim.(#43156) Neck: Na hát ennyire még nem értek hozzá.
A Crop factort viszont teljesen kifelejtettem említeni.
(#43160) qnadam Nekem szerintem tegnap a processzor kezdett el visítani az AI denoise-tól
Vagy csak nVidia-n megy GPU-ból? Procival egy fél perc volt kb. a denoise a RAW fotón.
Stabiliziációra megpróbáltam egy online AI videó stabilizáló megoldást, az elég smooth eredményt adott. Nem tudom, hogy mekkora limit van rajta a free use-hoz, vagy, hogy pl. arcokat biztonságos-e feltölteni
Akkuval viszont nagyon jól bírta. A 323 képet az egyik megmentett akkuval elvileg 12%-nyi merüléssel megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest