- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
qnadam #44860 üzenetére
Csak nagyjából kell odatennie a kis négyzetet, amit Te Magad ragasztanál oda valamihez a tájon amúgy, a gép mozgatásával (és expó gomb, vagy AF fókusz gomb). Vagy a joystick-al (ha van), ami eleve alacsony felbontással, 20 vagy mennyi lépésben léptet mindkét tengelyen.
Szóval ha már csak kábé követi a szemet, a többit az arcfelismerő odahúzza. Ha nincs arc, akkor meg jó az ott, ahol. Nem pixelpontosan kell odategye, csak nagyjából.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
benobi2 #44838 üzenetére
Miközben nő a mélységélesség, eleinte még nem nő akkorát, amekkorát mászik el a fókuszsík rekeszelésre. Ez fénytörési probléma, olcsóbb így gyártani az üveget. Megfelelő gyutávnál és csillagállásnál simán kiad egy olyat, hogy a szemei helyett kicsit mögötte (fülbevaló) vagy előtte tűéles az arc. Elég idegesítő.
Többit kolléga elmondta #44846-ban, 36MP és felette vázaknál az AF szimplán már nem tudta ezeket a felbontásokat kiszolgálni kellő precizitással.
-
csacsi77
senior tag
válasz
Lac-coo #44854 üzenetére
Szerintem te erre a szemfókuszra gondolsz:
"A legnagyobb dobás az [ Canon EOS 50 ] AF rendszerben mégis az, hogy lehetöség van a szem kontrollra. Ez a tulajdonság alkalmat teremt arra, hogy követve a szemünk mozgását arra a tárgyra fókuszál, amelyre nézünk [ a keresőben ]. Egyesek ezt haszontalannak tartják és állandóan deaktiválják ezt a funkciót, mások az egekig dicsöítik eme lehetöség elönyeit."Ez nem ugyanaz, mint az EYE AF, ami a képmezőn lévő szemeket keresi és arra áll rá. Ha kell priorizált arcra keres és jobb/bal/közeli hangsúllyal.
-
Lac-coo
őstag
Mikor hogy.. Állatra emberre szemkövetés, ha csak egy van akkor teljes mezőn ha több akkor nyilván korlátozni kell. Ha statikus téma akkor meg vagy odaviszem a fokuszmezőt, a követő terült izére rakom ,most nem ugrik be a neve ...
szemkövetést kiraktam gombra azt bármikor elérem ... De még én is tanulom, nekem ez nagyon új ....
-
Lac-coo
őstag
-
Kleroo
veterán
válasz
benobi2 #44838 üzenetére
Hát kb arról nem tudsz amiről nem szerettek beszélni a tükrös érában, szóval nem véletlen. És minél jobb cuccod van, annál nagyobb eséllyel futsz bele. 12MP-es f4-5.6 utazozoom szettnél szinte alig látni, és/vagy ráfogod h user error néha. De pl 36MP, és f1.4-1.8 stb-nél feltűnik hogy basszus mögé-elé ment.
2 fő probléma van: 1:pontatlanság, ez a fázis alapú af hiányossága, hogy egész egyszerűen következetesen pontatlanul állít élességet. 2:egy bizonyos rekeszen pontos(nyitva általában), a többin pedig egyre jobban elmászik elé vagy mögé.
Egész egyszerűen váz, és obi oldalon is elcsúszik az élesség síkja. Korrigálható, de a 2es esetben általában halottnak a csók. Nagyon offtopic itt jobban kibontani, érdemes guglin keresgélni ha érdekel.
Amíg a kontraszt alapú MILC af egy lassú foshalom volt, addig elnézték a hightech villámgyors fátisnak ezt. De most már tempóban is kokit oszt MILC, nincs már miről beszélni. Viszont ezért fontos a kérdés, hogy erre szükséged van-e, mert ez az egyetlen nagy difi.
-
Lac-coo
őstag
Egyebjent Sony ff re mi van 200 mm korul, ami nagyonolcso es nagyon jo ?
-
nfsu17
veterán
Kisebb Tamron obi akció(k)
https://www.tripont.hu/akciok/707/tamron-75-szuletesnapi-akcio.html
"minden akciós darab mellé ajándék UV szűrőt is adunk"
500e-ért 220V-ról is el lehet hozni A7III-at.
https://www.220volt.hu/Sony-Alpha-7-III-vaz-ILCE7M3B.CEC -
-
-
Lac-coo
őstag
Tag rekesszel , közelebbről kis melysegelessegnel ez a af lock majd ujrakomponalas meg is öli a élességet Simán elmozdul a fokuszsik. Nikonos tapasztalatból mondom. Nikon után a Sony af nekem a beszarás kategória.
-
benobi2
csendes tag
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
benobi2 #44826 üzenetére
Ne is értem, egy rendszer obin mit kell adjusztálni, miért is merül fel a félrefókuszálás.
A kolléga arra utalt, hogy iszonyú a piaci kínálat, tükrösnél maradva pl. pazar szenzorkínálatot (és obikat is) kapsz "apróért" a Nikon vonalról, bitang szenzorral, viszont mivel ők a milc-ekkel ellentétben nyitott blendével fókuszálnak, egy focus shift-es obinál (ez optikai tulajdonság, nem AF!!) az összébb húzott blendével történő tényleges kattnál máshol lehet a fókuszsík. Ezt korrigálja ki valamennyire az AF micro adjust, amit a gyártók amolyan félmegoldásként tettek be a vázakba. Csak a fázisalapú fókuszálást érintik, tehát egy tükrös a lassú, arcfelismerős kontraszt alapú AF esetén MILC módra fókuszál és a probléma megszűnt létezni.
Mindazonáltal azért félmegoldás még az AF micro adjust is, mert ha 1 üvegre és gyutávra és blendére van az ember ráállva, jó, ha nem, akkor előfordulhat, hogy mind más blendén (igaz a DOF segít idővel), mind más gyutávon (ha zoom) máshova esik a fókuszsík. Ez igazából tágon a legzavaróbb, nagyjából maximum nyitott állás és 1-2 fé-el lentebb, f/8 körül már nem nagyon érhető tetten, de mondjuk egy 1.4-es portréüveg puha széleit nem akarod 42 megapixelen használni, nem azért vetted a vasat, akkor fogod és 2.8-ra rekeszelsz (csak mondtam valamit), na itt figyelni kell shift-re de nagyon. De aki ezzel együtt tud élni, annak a tükrös világ mai napig rohadt jó ár/érték arány.
MILC-ek behúzott blendével fókuszálnak, így itt mikor elsütöd a gépet, nem mászik semerre a fókusz sík. Informatív jelleggel a tesztek megemlítik, hogy shift-es az üveg, de ennyi, mivel más a fókuszálás módja, nem áll fenn ez az optikai "zavar" (spherical aberration).
Én a fix középső fókuszpontot használom.
A középső fókuszpontos fotózás lényegében soha, semmilyen helyzetben nem igazán a legjobb ma már - szerintem(Esetleg makró, bolygók)..
Tárgyra tracking: ráteszed, lenyomod félig és ahogy mozogsz, ott tartja rajta + AF-C-ben vagy eleve, így a tested-fejed előre-hátra billegését is azonnal korrigálja a váz és leköveti. 10/10 tűéles lesz.
Emberre ugyanígy AF-C + tracking, de arcfelismerés ON és ha ez prio-s (ajánlott), akkor a beállított szemre (vagy a közelebbi szemre) áll be és művelet pipa. Nem ajánlott az arcfelismerő akkor, ha Mona Lisa képet fotóznál és az aranyozott képkeret részletei jobban érdekelnek, mint maga a kép.
Tájra mehet AF-S, de ez sem feltétlen középsővel, hanem hiperfokálisra, ami közelebb. Én kényelemből AF-C ez is, tracking. Szóval ráteszem az előtérre nagyjából hf pontra, odaragad, exponálás, 10/10 sikerráta. Ízi.
Közeli arcra, portréra (pláne hülye szögekből, de amúgyis) szintén AF-C, mert fókuszálás és exponálás között tudsz annyit mozogni, hogy a végső képen nem a pupilla lesz a legélesebb.
Lassú témákra már korosabb MILC-ek is elegendőek szem/arcfelismerővel, kontraszt alapú AF-el. Hibrid Sony-k pedig még egy Oly/Fuji/Pana vonalhoz képest is kretén jók, néha overkill. Én nagyon élveztem a kontraszt alapú kis Olympus-t, szenzorstabi marha hatékony, sokkal nagyobbat fogott, mint bármi utána, hiába az azonos fényértékre titulált korrekciós képesség fullframe-nél, sosem volt annyira hatékony feelingre.
Szóval összetett ez.
Szóval nem a jövőből jövök, ahol csak gondolok egyet és kész a kép. 3 dében..
Nem adok neki 20 évet és egy kihalt hobbi lesz ez is, mint a minőségi szobahifizés és megannyi szép dolog a múltból.
Bármit meglősz, vagy lőnöd sem kell, nonstop rögzít az okos szemüveged, aztán kontextus- és témafelismerős AI, korrekciókat megcsinálja, bokeh-t ráteszi, még elmondod neki, hogy mit merre hogyan és kész a kép, "kidolgoztad" és nem kellett hozzá über üveg meg semmi, mint régen, hogy PS előtt nekiállsz pepecselni meg denoise-olni.
És a téma is apad, a nők sem olyan szépek már, mint régen voltak
-
hemaka
nagyúr
-
-
benobi2
csendes tag
Igazából megfogalmazódott, mit is szeretnék, hogy ti is értsétek. Az Oly rendszertől jobbat, semmiben nem visszalépve. Hátha így egyértelműbb. Széles és normál látószögön.
-
Kleroo
veterán
válasz
kovsol #44828 üzenetére
Nem berögzödés, hanem segitség. Nem biztos, hogy Sony FF milc kell a kollégának, hiába ebben a forumban kérdez. Az is válasz, hogy felesleges, mert az aduász gyilkosan jo AF, kb tökmindegy(de az is, hogy kiütése van a shiftelös fázis alapu AF-töl, ergo mindenképpen sokat kell vázra költenie). Érdemes körüljárni a témát, segiteni neki ténylegesen, hogy azt találja meg ami az optimális a felhasználási modjához, és rászánt pénzmaghoz képest.
-
válasz
benobi2 #44826 üzenetére
Viszont akkor az a pont legyen az éles, ne előtte, ne mögötte.
na ez lesz szerencsejáték, amikor 5 mm az éles tartományod. te mozdulsz kettőt, a modell hármat, aztán nézegetitek, hogy miért nem éles
Ne is értem, egy rendszer obin mit kell adjusztálni, miért is merül fel a félrefókuszálás.
milceknél már nem is szokott probléma lenni, bár előfordulhat, mert ezek bonyolultabb rendszerek annál, hogy addig tekergetjük az obit, amíg kb élesnek nem érzi a képet.
de akár az is lehet probléma, hogy egy tágabb portrénál ha a szemre fókuszálsz, akkor a fókusz a szemgolyón van (többnyire igen), vagy pont a szempillát sikerült eltalálni. mert nem annyira pici a fókuszpont.
ilyenkor azért stabilabb megoldás, ha a váz a szemen tartja a fókuszpontot, de még itt is megeshet, hogy nem 100% a végeredmény. bizarr módon lehet, hogy pont nem nyitott rekesznél (fun fact: amerikai filmes szlengben szokták a nyitott íriszt úgy emlegetni, hogy wfo, azaz wide fucking open) lesz ilyen pontatlanság, hanem mondjuk 8-on. olyankor bizonytalanabb a fókuszrendszer, mert sokkal többminden éles, nehezebb pontosan tippelni... a munkablende egyik hátránya ez.szerk: kipróbáltam: af-c módban végig a beállított blendén megy a gép, af-s-ben viszont tág blendén megy az élőkép, fókuszáláshoz f2,2-re megy, majd amikor megvan az élesség, akkor húzza be a beállítottra.
-
kovsol
titán
válasz
benobi2 #44826 üzenetére
Jaj, na ez az újrakomponálom FF f1.4/1.8/2 vel se fog menni
ott miliméterben lehet néha mérni a DOF -t. Akkor vegyél egy ezer éves vázat ha ilyen igények vannak. Felénk Sony userknél nem ezt hivják AF-nak.
Ez a fine tune obinál meg a másik. Látom vannak itt DSLR ről jött berögződések. Olyan messziről futunk neki, hogy csak 5 generációval vannak itt lamaradva amiket beszéltke.
-
Jack72
aktív tag
Szerintem meg érdemes kivárni az akciókat de most a szezon kellős közepén még kitartják az árakat. Nyár végén/ősz elejeén, fekete pénteken, karácsony körül, no meg januárban nagyobb az esély.
Az én gépem február közepén adta meg magát, pont a fotós szezon előtti 2-3 hétben, így lemaradtam az akciókról.
Nem baj, van időm kivárni, hiszen van még egy tartalék vázam.
Ahogy többen írták, a bőség zavara van választékban, jobbnál-jobb gépek vannak a piacon, az üvegek pedig bámulatosan jók és rengeteg van belőlük. -
benobi2
csendes tag
válasz
Kleroo #44825 üzenetére
Én a fix középső fókuszpontot használom. Félig lenyomva élesítek, majd átkomponálok és úgy exponálok. Nekem ne a gép találja ki, mit akarok. Viszont akkor az a pont legyen az éles, ne előtte, ne mögötte. Ne is értem, egy rendszer obin mit kell adjusztálni, miért is merül fel a félrefókuszálás. Ha meg a szemre, vagy arcra fókusz van beállítva, akkor persze rábízom magam, mert megspórolok egy átkomponálást. Szóval nem a jövőből jövök, ahol csak gondolok egyet és kész a kép. 3 dében..
-
Kleroo
veterán
válasz
benobi2 #44823 üzenetére
Az AF atomdurvahipermegahühasága mennyire fontos? (csipönél tartod a gépet, bele se nézel, csak drrr-drr-drrr nyomod a sorozatot, az auto-eye AF pedig teszi a dolgát; avagy bármilyen szituban, gondolkodnod sem kell, csukott szemmel is azonnal , mindegyik kép ott lesz éles ahol kell, 3 nanoszekundum alatt) Vagy az tök oké, hogy nézel a keresöbe, pöcögteted az AF mezöt, és/vagy ujrakomponálsz AF lock-kal, és katt (és minden uj obinál kell egy kicsit vacakolni azzal, hogy pontos-e, kell-e neki fine tune)
Ez a legnagyobb faktor(árban), hogy merre menj,mert hatalmas kinálat van, mindennek sok pro-kontrája. -
benobi2
csendes tag
A keret nem kőbe vésett és nem akarom egyből lefedni az igényt. Ott van mellette a másik rendszer. Most is van Sigma Art, a legfényerősebb obim, szóval számítok rá most is. És eddig is bátran vettem használtan vázakat, szóval nem erőltetem a 0 kilómétereseket boltból. Tényleg az irány a fontos, de valamelyest be is határolódott. Lehet, egy váz lesz elsőre, valami régi fix rá adapterrel, csak hogy szokjam a kezelést, aztán meglelem az obikat is.
-
Taci
addikt
válasz
benobi2 #44816 üzenetére
A keret eléggé behatárolja a lehetőségeket, mivel (újonnan, magyarországi garanciával) az A7M3 (A7 III) váz is kereken 500e Ft (akciósan):
[link]499.890Ft a termék ára számodra (kuponkóddal)! - "SONY-NO-MIRROR-140" kuponkóddal
15mm-től 100mm-ig érdekelne a lehetőség az obik területén, F2 és még fényerősebb értékekkel, amik nem csak számok, hanem teljes nyíláson karcolnak is.
Mivel a kereted maradéka 100e Ft, ide fényerős objektívet (én) nem tudok ajánlani ennyiért. Szóval vagy a vázat veszed esetleg használtan (és így olcsóbban), vagy esetleg még raksz hozzá pénzt.
Objektívből én a Sigma irányába terelnélek, mert sokkal jobb áron vannak, mint a gyári Sony-k, és eszméletlen jó minőségűek (anyaghasználatban és képminőségben is).
Itt nézz körül az árakkal kapcsolatban: [link]
A 15-100mm egy elég nagy átfogási terület, ide a teljes keret is kevés lenne, hogy le lehessen fedni. Szóval priorizálj, mit is használnál többször, és kezdd azzal a vásárlást.
Ha portré, és a háttérelmosás a fontos (a képminőség és -élesség mellett), akkor pl. Sigma 85mm f/1.4 DG DN Art (Sony E). Viszont ez 420e Ft jelenleg.
Vagy ha elég az f/2.8 is, akkor vehetsz egy 24-70mm-est, és egyből nagyobb az átfogás: Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN II (Sony E). Ez sem olcsó, 530e Ft jelenleg.
A Sigma negyedévente szokott pénzvisszatérítési akciót hirdetni - a tavaszinak pont pár napja lett vége. Ilyenkor 40-60e Ft-okat térítenek később vissza, szóval ha nem sürgős, szerintem várd meg a nyári pénzvisszatérítésüket.Ha újonnan veszel Sony vázat, akkor kapni fogsz (regisztráció után) 3 kódot, amivel a Welcome-to-Alpha-promócióban szintén kaphatsz pénzvisszatérítést a Sony objektívek után.
Illetve a Sony-nál most megy a nyári pénzvisszatérítés (abból linkeltem neked az A7M3-at az előbb): [link]
Drága hobbit választottál, és sajnos a meghatározott kereted nem lesz elég az igények kielégítésére.
Ha van Németországban élő ismerősöd, onnan lehet még jó áron beszerezni termékeket, a Tamronok (és néha a Sony-k) nagyságrendekkel olcsóbban, és mind a Tamron, mind a Sony termékek regisztrálhatók itthon is, EU-n belül ugyanúgy megadják a teljes garanciát rá.
A többiek hátha tudnak neked még hasznos tanácsokat adni.
-
ha esetleg valakinek kellene fillérekért rendszervaku: 55€-ért Sony HVL-F58AM, annyi baja van, hogy ráragasztottak egy adaptert, amivel e bajonettes vázakon lehet használni.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
benobi2 #44816 üzenetére
Jóállapotú használt A7IV.
A zaj vállalható, OM-D E-M10-el sosem volt a normál ISO probléma, a 6400 már nem az asztala, tény.
AF arcra kiváló, sportra lópikula.
Obik pengék, nagyon jók és a bokeh minősége is pazar.
45 18, 75 1.8 nyami.
Nikon még mindig a fókusszal küzd ?
Azt hittem, a MILC-ekkel tanultak valamit a konkurrenciától, mert lenne kitől.
Az összefoglalók általában elavultak és csak az őket létrehozó ember lelki nyugijára szolgál, a való világ gyors változásait nem követik le. Felejtsd el
-
benobi2
csendes tag
Ezen ne múljon, kiöntöm a lelkem.
Szóval én őskövület Olympus használó vagyok, de azért érzem a korlátait. Egyik ilyen a kis mélységélesség hiánya és a zaj. Természetfotónál annyira nem problémás, de kezdenék embereket is fotózni. Na most a FF ezekben tuti jobb. 15mm-től 100mm-ig érdekelne a lehetőség az obik területén, F2 és még fényerősebb értékekkel, amik nem csak számok, hanem teljes nyíláson karcolnak is. Mert különben mi értelme. Az Olympus optikák ilyen szempontból tökéletesek. A felbontás most 20Mp, amit sosem éreztem kevésnek, tehát a FF sem kell, hogy 24-nél feltétlen nagyobb legyen. Viszont az autofókusz minőségéről nem sokat tudok. Nikon topikban ott hálálkodnak egy-egy jól fókuszált képért.. Szóval ha ennyiből átjön, hogy mit is szeretnék, nyugodtan adhattok ötleteket, merre nézelődjek. A pénz persze nem végtelen. 5-600e lenne a kezdeti keret.
-
benobi2
csendes tag
Sziasztok! Foglakoztat egy FF méretű gép beszerzése, elsősorban SONY. El is olvastam az összefoglalót, de a vázak és obik listája olvashatatlanul pici az én szememnek, a hozzájuk tartozó link viszont nem megy. Valahol ezt ipari méretben meg lehet találni?
-
motocoder
aktív tag
-
SSJmeszes
senior tag
Sziasztok.
Állványra gömbfej kerestetik.
Landscape fotókra használnám, és egy FF váz, és egy 24-70mm obit kell elbírnia.
Ennyit kell tudnia.
A tripod megvan már, azt használom vadazni is, az egy karbon Benro, így gömbfejet is Benro néznék, de közben találtam egy K&F Concept 36mm gömbfejet ami még lehet jó lehet erre a célra, és olcsó is.
Vagy van valami ajánlásotok erre a célra?
Tudom ez nem közvetlen csatlakozik ide, de védelmemre szóljon Sony cuccaim vannak.Köszönöm!
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Kleroo #44805 üzenetére
Prósza ki Sooters Petőfi híd pesti hídfő a Ráday fele eső oldalban. Olyan fotókönyvet csináltak nekem, mikor Csillával mentünk Németbe, whoaaaa. Tökéletes aji volt az ezüstlagzira, ők is néztek.
Vitt egy másik csóka is fotoalbumot, na AZ olyan tré volt, pfffff, az az igazi áruházi bazári vacak. Szóval Sooters számomra könyvnek Nr. 1, szóló képekre high-end minőségre pedig DFL nobrainer.
-
ekdavid
tag
válasz
porterglobe #44798 üzenetére
Uhh bakker... Szintén 6700? Kitartást, jobbulás a gépnek! Remélem nem lesz több dolgunk a supporttal. Első benyomásom amúgy jó, megcsinálták rendesen és ingyen, csak vezetnem kellett hozzá 800km-t... xD
-
-
Kleroo
veterán
válasz
Dißnäëß #44800 üzenetére
Van
Fél éve, meg pár hete is jártam ott.
Mondtam is neki hogy emeljen tovább árakat, mert az Alleeban lévő HPix egy gane hulladék, de legalább sokszorosan drágábbott pl egy nyomorult méretpontos képet sem tudnak kinyomni, vágnak az oldalakból, belezoomolnak, nem pontos a papír méret sem... gyorshatáridős vésztartaléknak sem jók.
Amúgy mindenki nyomtasson/világittasson, úgy az igazi feeling.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Házimozi belépő szinten
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Sony FE 85mm f/1.8 Objektív
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest