- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plexicushio
senior tag
válasz
kovsol #30169 üzenetére
Ezt most picit te értetted félre; én is az újra gondoltam (MILC fejlesztés), nem a régire ami neked is volt. Arra utaltam amire legelőször te is: nincs mit portolni eos-m -re, mert ez is egy FF üveg, az meg csak is crop rendszer. Ezért írtam, hogy na ha az megtörténne, egy egész más üveg lenne, mint ami most jön. (Fizikai paramérereit tekintve).
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest