Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szépen teljesít a Huawei harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullitz
aktív tag
válasz
koxkids #27981 üzenetére
Pár hónapja ugyanebben a dillemában voltam, én inkább azt mondom költs egy kicsit többet, és vegyél egy Sigma 16mm f/1.4-et. A focus távolság nagyon közeli, így érdekes perspektívában lehet képeket lőni, valamint fényerősebb is mint a samyang, harmadrészt van autofocus, ami sokszor nagyon hasznos. Szerintem a 16mm amúgy is ideálisabb mint a 12mm, de ez egyéni döntés
én imádtam..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest