Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
McDuglas #17525 üzenetére
Köszi, ahogy nézegetem a teszteket, meg kell állapítsam, hogy ezek mind kiesnek a fókuszmotor zaja miatt.
A Sony-ét egyáltalán nem hallani. És igaz, főleg buliba kell, de ha néha kinnt, más eseményre is használnám, megőrülnék a kattogó zajtól. Igen, van zoom h1-em, de azt nem használom állandóan, nem bíznám 100% rá magam, stb.
Most voltam egy buliban, a kit picit jobban lát mint a videókamerám, van stabija, és hangtalan AF-e. De mikor felraktam az F1.8 25mm manual fixet, az a képi világ nagyon bejött. Csak itt se stabi, se AF, videóra így elég macera. A végén kikötök a 20mm Sony fixnél, remélem abban van stabi.A másik bosszantó dolog a 6-7 perces felvételi idők. Ezt most kivédem azzal, hogy 2 kamerám van, így amíg a másikkal felveszem az újabb 6 percet, az első kihül. Nade ha pont esemény van a váltás között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest