- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Nagyszülőknek új TV-kell, SONY-t szeretnék, full hd, 43”-os méretben. Nem kell semmi extra funkció (Smart meg ilyesmi), 95%-ban sima TV-nézésre fogjak hasznalni. Egyedül ami fontos, hogy viszonylag normalis hangja legyen, ami most van nekik az borzaszto bili hangú és halk is.
Melyik az ajánlott típus a fentieket figyelembe véve? -
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Melyik televízió jobb\korszerűbb?
W650 42" vagy W605 40"? Illetve mennyi az utóbbi valós képfrissítése, ha jól tudom a W650-nek 50Hz. -
Eagl3
veterán
válasz
ANDROID??? #2104 üzenetére
Én nem vennék 32-es TV-t. Amúgy w650
-
Eagl3
veterán
közben utánaolvasva megtaláltam, most kikapcsoltam. De ez elég bosszantó, volt, hogy arra keltem, hogy megy a TV... teljesen random időközönként kapcsol be, eddig azt hittem a kutya vagy valaki véletlen megnyomta a távirányítót. De ha már be is kapcsol, utána miért nem kapcsol ki?
-
Eagl3
veterán
Mi az oka annak, hogy a W65 magától bekapcsol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest