- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbas666
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Sony 55XE8505 tv-m teljesen elégedett vagyok vele, viszont most szeretnék egy 55XH9096-ot venni mellé.
Igazából az érdekelne, hogy a képe hasonló lesz mint a jelenleginek? Esetleg valamiben tud többet/kevesebbet?
Annyit láttam hogy az XE8505 ez Edge Ledes, az XH9096 pedig LCD, de sajnos ez nekem sokat nem mond.
Nem értek nagyon hozzá, a jelenlegit is itt ajánlotta valamelyik fórumtárs. -
borbas666
aktív tag
Hali.
Az xe8505 alkalmas arra, hogy a Digi beltérijét leváltsam SmartCam modulra? -
borbas666
aktív tag
Hali.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Tegnap megvettem a TV-t (55XE8505) lett végül.
A képe tényleg nagyon szép. A menüje mintha kicsit döcögős lenne, de lehet csak nekem.A bekarikázott részeken mintha fehér bevilágítás lenne, fekete képnél.
A bal oldalon a legjobban észrevehető.
Ez mennyire normális? -
borbas666
aktív tag
Hali.
Már teljesen elvesztem a "rengetegben" egyébként.
Anno mikor a mostani Sonymat vettem, nem kellett ennyire válogatni, de most hihetetlen.. Már 1 hete kb csak nézelődök stb...
Tehát azt mondod, hogy a XE7005 is egy jó vétel lehet?
Az android nem lényeges, a képminőség az annál inkább, de ér annyival többet amennyivel többe kerül?
Persze nem 1 évre veszek TV-t, de nem vagyok a pénztárcám ellensége.Most a Sony KD55XE8505 Euronicsnál "csak" 280k.
Megnézem még élőben a hétvégén a két említett Tv-t aztán megpróbálok dönteni. -
borbas666
aktív tag
Hali.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Három kiválasztott lenne, melyiket lenne érdemes megvenni?Az első az a SONY KD-55XE7005
illetve: SONY KD55XE7077
Jól gondolom, hogy itt csak színben van eltérés?
Az utolsó pedig a :SONY KD-55XE8096
A dilemma az, hogy megéri-e a 8as szériás Sony ezt a felárat??
Különbség csak a smart funkciókban lenne? Esetleg szebb a képe? Alacsonyabb az input lagja?
A smart funkciók annyira nem érdekelnek különösebben.Ami a felhasználást illeti: kevés tv nézés Digi műholdon, filmek sorozatok nézése külső háttértárolóról, esetleg Plex-en keresztül, illetve PS4 Slim-el használnánk.
A jelenlegi egy Sony Bravia KDL-32W650 van, amivel semmi különös problémám nincs a méretén kívül. -
borbas666
aktív tag
Hali.
Egy fontos kérdés.
Távolról be tudom kapcsolni a tv-met? Sony Bravia KDL 32W650.
A tv-ben találtam távoli indítást, de nem találtam rá megfelelő alkalmazást a telefonomra, a sony saját appja nálam csak belső wifi hálón megy. -
borbas666
aktív tag
Üdv. Valaki tudja hogyan kell a tv - t regisztrálni? Van egy w650-em de nem jöttem meg rá.
-
-
borbas666
aktív tag
Hali.
Látom hogy itt előttem kérdezetek a w650-ről.
Én is egy ilyen vásárlása előtt állok, de nem nagyon ismerem a márkát TV-ben.
Mindenhol a Samsungot nyomják ezért a másik választásom a samsung lenne.Az alábbi TV-t néztem ki tehát [link], a másik alternatíva a Samsung UE32F5300 LED TV lenne.
Igaz hogy ez egy Sony fórum, de a Milyen LED TV-t topikba beírtam, de választ nem kaptam a kérdésemre.
Tehát leginkább TV nézésre lenne, meg PS játékokra.Szerintetek melyiket érdemes megvennem?
Köszönöm a válaszotok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest