- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
válasz
GaTa_3S #70149 üzenetére
Aksis ikeás elemekkel használom, gyorsan merül, de azért írja sokszor hogy merül mert az aksis elemek csak 1,2V-osak, szemben az alkáli elemmel ami 1,5V-osak.
Ha írnak ilyet akkor próbáld meg hogy egy ideig infrásan használod, bár nem gondolom h ez okozza. Én a mikrofon miatt és a kényelem miatt használom a BT-t, nem kell célozni a TV-re.
-
Ger_man
senior tag
válasz
GaTa_3S #70147 üzenetére
Szia!
Nekem ugyanilyen tv-m van, csak 55"-ban, szintén a legújabb szoftverrel (6.6152), és 2021.04-es.
Nem tapasztaltam még ilyen hibát, de az is igaz hogy mostanában a disney+ meg-meg röccen egy 4K-s film alatt.
Bár azt is hozzá kell tennem, hogy streamingen kívül én másra nem használom, helyi fájlokat a NAS-ről, nem a tv-vel, hanem egy Nvidia Shielddel játszok le a veszteségmentes hang miatt, szintén házimozira kötve.
Nem tudom mit tudsz ezzel a problémával kezdeni -
Ger_man
senior tag
válasz
GaTa_3S #69165 üzenetére
Vaó, nem gondoltam volna hogy jön még frissítés az amúgy rock solid XH95-re, de ennek most örülök. Igaz nekem még nem kínálja fel automatikusan, inkább megvárom, mint USB--ről feltelepítsem. Köszi az infót!
Mit nem adnék ha beintegrálódna a TA-AN1000-es, mint XR tv-k esetén. De félek ez túl sok kérés a SONY-tól
-
Gigicuci
senior tag
válasz
GaTa_3S #69120 üzenetére
Factory data reset (1:06-tól)
https://www.youtube.com/watch?v=Ht1N0fznz4Y&t=66s
esetleg hívd fel a szervizet, hátha hallottak már ilyesmiről:
061 466 8684
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest