- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
Én ilyet nem is hallottam még ,hogy doboz nélkül küldték adták át?!
Akkor az már egy bontott avagy lehet akár használt tv is nálam! (Vagy tévedek?) Az lg -nél nem ez volt!
Simán a szervizben le tudják nullázni akár.. (De erre rá kérdezek a szervizes kollégánál)
A fólia stb legalább volt rajta? (Tv-n?)
Bár nekem így fura, hogy bontott tv-t küldenek ki ez egy vicc kb!
Amúgy jogilag nem vagy már köteles megtartani a dobozt , de ha új készüléket ígértek, annak elméletileg az új dobozában kellett volna érkeznie! Avagy kapnod!
Nekem magas..YouTube -on nézted már a screen testeket? [link]
Pixel hiba vagy a sarkoknál esetleg ilyen sötét folt?
Vagy Ilyen sárgásodás körben? (Nálam ez van ) Amúgy nálam a frissítés óta drasztikusan csökkent a fényerő! (köszi sony) -
Zoona
aktív tag
Újabb update a Sony-tól - mégsem tudnak adni X90J-t - lehet tényleg kifogytak, viszont meglepett amit mondtak, mert az x90L-t ajánlották cserébe ami ugye a 2023-as verzió - lecsaptam rá, remélem a héten véget ér a kálvária végre és hétvégére lesz TV.
Érdekességképpen a Sony által ajánlott fogyasztói ár az X90J-re 530k míg az X90L kb +80k-ra jött ki.
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok,
Update csapó sok: Hívtak a Szervízből, egyeztettek a Sony-val és akkor megint tudnak adni egy 55X90J TV-t mint cserét, ezt egy másik raktárból szállítanák. Elfogadtam, 3 év gyári garim van még - jó lenne azért kifogni egy rendes TV-t és akkor még örülhetnék.
Ha esetleg megjön, meg tudom nézni valamivel a futásteljesítményét? Hány órát ment? Volt valami távírányító kombó de nem találom most visszakeresve.
-
Szoke1982
senior tag
Nekem anno mm nél lg volt csere garis ott vissza kaptam a pénzt és úgy lett a x95j online mm es vásárlás, de az is cserés lesz mert kb haldoklik megfele a panel..
Én gondoltam valami sántít ebben .. szerintem vissza kell adniuk a pénzt, vagy kérd a csere utalványt! És úgy ott a boltban veszel , de már újat kapsz legalább!
Az meg "ilyet nem tapasztaltak " azt el ne hidd! Kamu!Remélem nálam nem ez lesz az mm -es vásárlásnál..🤔
Én ennyi óránál járok 2 év 4 hónap
-
Zoona
aktív tag
Folytatom a kálváriámat - ma meg is jött a 90J-tv, Szervizbe bekapcsoltuk minden szuper. Hazahoztam, bekapcsol, beállít, Google fiók hozzáad, Netflixbe belép és ment a TV utána, kimentem a konyhába, jövök vissza 10 perc mulva és már nincs kép a TV-n, hang az van kép nincs, ha csatornát váltok vált a TV-is, menü hangokat is hallottam, de semmi más, áramtalanítás, semmi változás.
Hívtam a szervízt, vissza is vittük, átvették újra - beszélnek a Sony-val és majd jelentkeznek, nagyon sajnálják azért ilyet még tényleg nem tapasztaltak - de minden márka ugyan olyan rossz a Sony kicsit drágább.
Kérdeztem mi lehet:
- Megint felajánlanak egy cserekészüléket amit elfogadok vagy sem.
- Csereutalvány - itt kérdeztem a szervízt, hogy azzal a boltba kell mennem, de ott a pénzt visszaadják? Szerintük nem, lehet felhívom azért a Sony Központi Szalont ezt előre megbeszélem velük, de remélem Celtis fórumtársnak igaza van és visszaadnak pénzt. Egy picit hitehagyott lettem a Sonynál. -
Zoona
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek a supportot, hívtam is a szervízt, elfogadtam - kb. ugyan azt kapom vissza - 1 évvel újabb kiadás.
A szervíz megrendeli akkor a felajánlott TV-t, majd keresnek - azt mondák, hogy lengyel raktárból fog nagy valószínűséggel jönni, ott van lerakat.
-
Celtis
veterán
A csereutalvány nem levásárlást jelent, hanem ugyanolyan készüléket vagy a vételár visszfizetését a vevő választása szerint.
A Sony egy gyengébb tv-t fog felajánlani, de feltételezhetően az új bolti ára magasabb lesz, mint a régi vételára.
Írd majd meg, hogy mit ajánlanak. Aztán lehet morfondírozni. -
Zoona
aktív tag
Leadtam a TV-t a mai napon, a Sony nem javít - ugyan ilyet küldenek (55XH9005) vagy ajánlanak valamit és azzal keres majd helyi cég. Viszont lenne 2 kérdésem, hátha valaki járt már így:
1. Ha felajánlanak valamit, honnan tudom, hogy gyengébb-e vagy nem? Ha pl az XH90-re mondanak egy XX80-at akkor a számból sejthetem, hogy elfogadjam-e vagy sem? Vagy majd írjam be Google-be hogy TV vs TV és amit kidob? Nemtudom ajánlanak-e rosszabbat vagy hogy kezelik ezt. Ez alapján elindulhatok? [link] Mert ha ajánlanak egy egy X90L-t ami egyenértékű lehet, azért az jóval drágább most mint amennyiért én vettem ezt:S Ráfizetni nemakarok, de rosszabbat sem elfogadni.
2. A TV-t 2022.08-hóban vettem - (249.900 Ft) az alap gari lejárt viszont vettem +3 év gyári garit amivel így 2027.08-ig van garim. Az új TV-re adnak 2 év garit - viszont így vajon megmarad az alap garim 2027.08-ig vaaagy adnak 2-év garit plusz amit vettem 3 év garanciát abból leszámolják amit elhasználtam és hozzáadják? Én ezt gondolnám, de akkor meg kb. 2029-ig lenne gari ami meg overkill.
-
Zoona
aktív tag
Felhívtam a Központi Szalont, egyből irányítottak a Camcoder Kft.-hez - velük beszéltem is még, emailbe küldjek el nekik mindent és akkor indulhat a garanciális ügyintézés.
Amit időközben kikutattam, hogy itt Miskolcon is van egy hivatalos Sony szervíz aki a garanciális dolgokat intézi - öröm az ürömben, hogy kb. 10 percre van a lakásomtól gyalog. Holnap beszélek velük.
Garanciális ügyintézésnél vajon mindegy hol intéződik a garancia? Akár itt Miskolcon, akár pesti céggel beszélnék a vége ugyan az lehet? Gondolom itt maga a Sony ajánl fel majd valamit és nem az van, hogy ez a garis hely jobb mint a másik stb.. Itt a fórumba visszaolvastam, nem volt panasz a miskolci cégre.
-
Tylla66
csendes tag
Szerintem ezt nem fogják javítani...ha van típusazonos készülékük, akkor azt adnak, ha már nincs, akkor ahogy olvasgattam korábban bármi lehet. Volt, aki utalványt kapott és volt, aki egy szériával újabb készüléket. A fene se tudja, mikor melyiket alkalmazzák. Kicsit olvass vissza, sokat írtak korábban a folyamatról.
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Meg is jött a tegnapi nap az 55XH9005B tv. Első benyomások szuperek, megnéztem rajta egy videót a pixelhiba miatt, de nem láttam rajta semmi kivetnivalót.
Még a színbeállításokba bele se mentem - de, ami az Rtings-en van beállítás az megfelelő? VAgy használ valaki mást esetleg?
-
F-ECT$
titán
Nem kell egyből megvenni a kiterjesztést, pár heted (hónapod?) biztos van rá. Ha megveszed és később visszaküldöd a tv-t, akkor 100%-ban vissza kell kapnod az árát, hiszen nem kérhetnek pénzt olyan szolgáltatásért, amit nem veszel igénybe. (Sőt akkor is visszajár ha a rendes garanciaidőn belül romlik el a tv - bár ez lehet csak a biztosítás típusú nem Sony-s garancia kiterjesztésre igaz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest