- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
Akkor a drágábban megy a hd is meg a 4k is ezek szerint?Próbáltad?
(#20184) B-L-A-C-K
Szívesen.
Nem tudni mikor lesznek rajta szinkronos filmek egyáltalán,de még a felirat is hiányzik meg a magyar menü.
Engem speciel nem érdekel úgy ahogy van.
Aki ki akarja próbálni az ingyenes hónap lehetőségét az még várjon vele. -
Archanon
őstag
Fent írtam már, csak a TV van most rákötve egyedüli monitorként. Átállítottam a nyelvet angolra, de eggyig is jó helyen keresgéltem. External input, stb, és ott van lehetőség a 4k enhancera. Az a HDMI csati ahová be van dugva az egész már enhanced jelet kap vagy mi. De ennyi. Szóval azt mondjátok, hogy most már minden további nélkül nvidia vezérlőpultban át kéne tudnom állítani a felbontást natív fullHD-ról nagyobbra? Mert ha így van, és a "forrás", mármint a gépem a hibás, az megint csak érdekes és új fejezet mert: mi az istennyila hibás a gépemben? Minden alapbeállításon van elvileg, gtx 970 meg nehogymá' ne tudja...
Aaaaaah, kell itt nekem a 4k...
-
Montesantos
senior tag
Nekem fent van a legújabb frissítés lemértem 3-4 mp között van a csatorna váltás, 9 mp a bekapcsolás után a felállása a tv-nek elég kritikusan állok a tv-hez hozzá (pana plazma után) de eddig hozza az elvártat.
Céges vásárlásra lehet venni (aki megteheti) mosógépet, hűtőt stb de pont tv-t azt soha nem vennék mert ha belecsúszol az említett hibákba akkor kenheted a hajadra az egészet.... de ugye az a 27% belerakja a kisördögöt az emberbe.......
Láttam egy két lg tv-t soha nem fogott meg a képi megjelenítése egyiknek se....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest