Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
stemplar07
üzenetére
Dehogy sertodom.
Viszont akkor en is balfék vagyok hogy nem tudtam elintezni garanciában? Nekem errol mas a véleményem.
Szégyen hogy ez szerintük hibátlan tv.Persze lehet menni fogyasztó vedelemhez, stb, de ez lenne a normális ügyintézés? Hogy szenvedni kell veluk egy vaknak is nyilvánvaló hibával? Es hónapokig idegeskedni rajta. Sokkal egyszerubb mas markat venni ahol nem neznek telejsen hülyének.
Ezek utan én nem ajánlok sony tvt egyik ugyfelemnek sem, nem azert mert nem jók, hanem azert mert ha belefutnak egy ilyen hibába es nem akarják garanciaban meholdani neki a problémát, akkor en mondjam hogy igy jart? Egyből megkapnam hogy akkor miert ajnalottam neki sony tbt ha tudom hogy problémás lehet a gariztatatas. Főleg ha milllios tételről van szo. Magamnak sem akarok problemat.

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- LG 49UJ6307 125cm-es 4K HDR wifi TV eladó (magic remote+konzol+govee fény opcionális)
- SAMSUNG QE65Q950TST 165CM Q-LED 8K HIPER LED TV! AKCI
- SAMSUNG (QE85LS03FWUXXN)215CM Q-LED FRAME PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest